Temel Karamollaoğlu'ndan, Abdullah Gül'ün olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6'lı masanın ortak cumhurbaşkanı adayının Abdullah Gül olmasına sıcak baktığını ifade etti. Karamollaoğlu, son seçimde de Gül'ün adını masaya getiren isimdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2022 09:21 GÜNCELLEME 04.09.2022 10:45 SİYASET
Temel Karamollaoğlu'ndan, Abdullah Gül'ün olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destek
Temel Karamollaoğlu'ndan, Abdullah Gül'ün olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destek

Altılı masada Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı hala belirsizliğini koruyor. Bir araya geldikleri günden beri 6'lı masadaki siyasi liderlerin her biri ya kendi adayını veya bizzat kendisini aday olarak öne çıkarmayı planlıyor.

Masada yer alan liderlerden biri olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5'de Mustafa Yılmaz'ın sunduğu Gündem Türkiye'ye konuk oldu.

"ABDULLAH BEY ADAY YAPILABİLİR"

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığına dair konuşma yapan Karamollaoğlu, "Geçen sefer Abdullah Bey'in adaylığını ben teklif etmiştim ve kabul görmüştü. Ancak o günkü şartlar altında önceden Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ilan edenler olduğu için başta Meral Hanım olmak üzere, bir ittifak sağlanamadı. Sağlansaydı seçilir miydi seçilmez miydi ayrı bir konu" dedi.

Ne Kılıçdaroğlu ne Yavaş! İşte 6'lı masanın sürpriz cumhurbaşkanı adayıNe Kılıçdaroğlu ne Yavaş! İşte 6'lı masanın sürpriz cumhurbaşkanı adayı

Abdullah Gül'le CHP'li vekil arasında 'adaylık' diyaloğu: Kemal Bey'in şansı yokAbdullah Gül'le CHP'li vekil arasında "adaylık" diyaloğu: Kemal Bey'in şansı yok

Gül'ün 6'lı masanın adayı olabileceğini belirten Karamollaoğlu, "Bugün Abdullah Bey'in böyle bir intibah doğuracak adımlar atması, bence menfii değil müsbet bir şeydir, düşünülür. Abdullah Bey'in de bir tecrübesi var. Bu konudaki tavrı da net. Geçen sefer 'İttifak olursa aday olabilirim' demişti. Adaylığı konusu da gündeme gelebilir, bunu garipsemem" ifadedelerini kullandı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 539 TÜMÜ
  • Mudafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyyy şak şuka şak şuka oyna be abi
    Cevapla
  • Час 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparlarsa yapsinlar göklerden gelen bir emir vardir... Allah'ın dedigi olur.......
    Cevapla
  • Remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim gönlümdeki aday Ajda pekkan
    Cevapla
  • Bayburtsevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Temelsiz temel 1997 yılında fazilet partisi olağanüstükogrede recai kıtanın karşısında önermedin şimdimi aklın başına geldi yine chp nin vagonu oldun yinede adayolmakdan korkuyorsun ginedeadayimizvede kazanacağımız recep tayyiperdoğandir
    Cevapla
  • Salim. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas'ta belediye başkaniyken 6 masada olanlara bir bak vijdan varsa. Ayrıl 6. Masadan bir tererus gelecek benim polisimi askerimi şehir edecek tererustin dnasini isteyen partiyle 6 masada otura aksın yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR