CHP'li Gürsel Tekin'den tepki çeken paylaşım! Desteğini açık açık ilan etti

HDP sözleriyle altılı masada krize neden olan CHP'li Gürsel Tekin, İzmir'in kurtuluşunun 100.yılı etkinliklerinde yaptığı konuşmada Osmanlı'ya dil uzatan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine destek çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2022 20:14 GÜNCELLEME 11.09.2022 00:28 SİYASET
CHP'li Gürsel Tekin'den tepki çeken paylaşım! Desteğini açık açık ilan etti
CHP'li Gürsel Tekin'den tepki çeken paylaşım! Desteğini açık açık ilan etti

İktidar olmaları halinde HDP'ye bakanlık verebileceklerine dair sözleri altılı masada kriz çıkartan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin şimdi de Osmanlı ile ilgili sarf ettiği sözler büyük tepki çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e arka çıktı.
 

6'lı masada kriz bitmiyor! Saadetli isim 4 CHP'liyi işaret etti! İttifakta yerleri olamaz6'lı masada kriz bitmiyor! Saadetli isim 4 CHP'liyi işaret etti! İttifakta yerleri olamaz


SOYER, OSMANLI'YA DİL UZATMIŞTI

Soyer, dün İzmir'de gerçekleştirilen şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı etkinliklerinde sarf ettiği "100 yıl önceydi bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi" sözleri ile Osmanlı'yı hedef almıştı.




GÜRSEL TEKİN DE OSMANLI'YI HEDEF ALDI

Soyer'in hadsiz açıklamalarına arka çıkan Gürsel Tekin de Osmanlı'yı hedef aldı.

Tekin sosyal medya hesabından şunları yazdı;

"Tunç Soyer haklı. 100 yıl önce bu ülkeyi yönetenler saltanatları dışında bir şey düşünmediler, gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindeydiler." 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 965 TÜMÜ
  • Hacı hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Soyer haklıysa, kurtuluş savaşını neden yaptık? O gün savaştığımız kişilerle neden aynı çizgidesiniz?
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    çaycııııııı.....bundan millet vekili olursa böyle olur..ihanet içinde yetişmiş biri..
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman demek ki terörist sevi cisi bundan daha iyisi açıkçası var mı artık bunu chp nin ahlaklı vijdanlı şerefli dürüst kişileri bunlara sandıkta cevap verecek
    Cevapla
  • Nizamettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu soytarılıkları tetikleyen nedir 2023 öncesi?
    Cevapla
  • Metin Ersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çayının kafası çalışıyor. 20 yılda orta okul mezunu olarak ardahandan ist gel. 70 veya 80 adet halk otobüsü al. Sayısız daire ve apartman sahibi ol. ASLENDE ERMENİ KÖKENLİ VE CHP OL. HDPKK ILE IŞ BIRLİĞİ YAPSIN. CHP lilerde vatan millet Sakarya desin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR