Başkan Erdoğan ve Şi Cinping görüşmesi başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbeskistan'ın Semerkant şehrinde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2022 07:05 GÜNCELLEME 16.09.2022 11:40 SİYASET
Başkan Erdoğan ve Şi Cinping görüşmesi başladı!
Başkan Erdoğan ve Şi Cinping görüşmesi başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Özbekistan'ın Semerkant kentinde ikili temaslarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan temasları çerçevesinde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme yarım saat sürdü.

Erdoğan daha sonra Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh ile görüşme gerçekleştirdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Çin J 20 jeti mi yoksa Amerikan F 22 Raptor mu ? J 20 projesini , uçakları , modernizasyon , teknoloji ve ortak üretim paketi ile alırsak , halihazırdaki uçaklarını modernize edersek , tabiki J 20 'nin modernize edilen versiyonu kazanır . Beraberinde Kuantum Radar teknolojisini mutlaka almalıyız .
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Çin ile Türkiye arasında dev bir ekonomik işbirliği potansiyeli mevcuttur . Çin küresel üretiminin önemli bir kısmını Türkiye'de konuşlandırabilir . Beylikova da bulunan stratejik rezervlerimizi en iyi şekilde değerlendirebiliriz . Nükleer enerji projelerinde Çin'in teknolojik tecrübesinden yararlanabiliriz . J20 jet uçakları , Kuantum Radarı , Füzeler'in satın alınması gibi askeri işbirliği gerçekleştirebiliriz .
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan çarkçı kemal sen fosur fosur fitne uykusundayken Reis Görüşme yapıyor utanmaz adam banker kemal de fitne kemalde pkk kemalde kasetçi kemal de sensin. dilin kurusun provakatör kemal.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR