Kılıçdaroğlu'ndan "adaylık" çıkışı: Bilmek istiyorum!

Millet İttifakı'nda adaylık bilmecesi sürerken Kılıçdaroğlu'ndan dikkati çeken bir çıkış geldi. Etrafındakilere çağrı yapan Kılıçdaroğlu, "Benimle olduğunuzu hissetmek, sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2022 11:58 GÜNCELLEME 23.09.2022 12:23 SİYASET
Kılıçdaroğlu'ndan "adaylık" çıkışı: Bilmek istiyorum!
Kılıçdaroğlu'ndan "adaylık" çıkışı: Bilmek istiyorum!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Buradan devlet memuru arkadaşlarıma seslenmek isterim. Siz sarayın veya bir siyasi partinin memuru değilsiniz. Siz onurlu Türkiye Cumhuriyeti devletinin memurlarısınız. Sarayın savcıları, hakimleri ayrı ama onurlu Türkiye Cumhuriyeti devletinin savcıları ve hakimleri ayrı. Öbürlerinin ne olacağını ileride tarih yazacak. Ama biz hangi görüşten olursa olsun devletin yanında duran, devletin saygınlığını koruyan bütün memurları baş tacı yapacağız.

Atama bekleyen öğretmenler bizi bekleyeceksiniz ama bize katılacaksınız sorununuzun çözümü için.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri, sizler de bize katılacaksınız. Bütün üniversiteleri özgür ve özerk kılacağız. Herkes bundan emin olsun.

Sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez.

"BENİMLE OLDUĞUNUZU HİSSETMEK İSTİYORUM"

Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık karar verin. Halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum.

Son bir uyarı yapacağım. Türkiye tarihinin en büyük borsa manipülasyonlarına şahit oluyoruz. Küçük yatırımcı soyuluyor. Piyasada yatırımcının buharlaşan parası dün itibariyle 5-5,5 milyar dolar. Bir SPK yetkilisi, 'Sistematik risk yok' diyor. EPDK yalan söyler mi? Maalesef söylüyor. Sistematik bir risk var. Daha önce uyardım. İzliyorum sizi, notumu alıyorum dedim. Derken blöf yapmadığımı da ifade ediyorum. Küçük yatırımcıyı soyanları isim isim biliyorum. Bu işin namuslu uzmanları da biliyor. Hepsini uyarıyorum. Açıkça söylüyorum, bu paraları burnunuzdan fitil fitil geçireceğim. SPK aklını başına alsın da görevini yapsın."

İMAMOĞLU: YANINDAYIM

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayım" dedi.

MANSUR YAVAŞ: YANINIZDAYIM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım, Kılıçdaroğlu" paylaşımında bulundu.

KAYNAK : Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 244 TÜMÜ
  • ömer okumuş 1 yıl önce Şikayet Et
    sırtımı kime yaslıyacağımı bilmek istiyorum diye cümle kursa daha doğru olacaktı sanırım.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan ,hile, düzenbaz merkezinin adı cumhuriyet halk partisidir. İngliz projesidir chp yani cehenneme hazırlayan parti.
    Cevapla
  • Zehni 1 yıl önce Şikayet Et
    Güya kendini garantiye alıyor amerikaya gidince benden başkasını aday gösterirseniz millet ittifakı oy vermez diyecek emir aldığı kişilere mesele basit kaybedeceksiniz
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Mister Kemal 9 seçim kaybettin bunumu kazanacaksın,vizyon yok.bilgi yok, Türkiye'de olup bitenden bı haber,bırak dünyayı,ülke yönetimine talip ol,bu millet sana o icazeti vermez...
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    KK: adayınız kim? Sensin başkanım KK: adayınız kim? Sensin başkanım KK: adayınız kim? Sensin başkanım KK: yalan söylüyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR