Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasını emanet ettiği isim belli oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, seçim kampanyasını Prof. Dr. Ertan Aydın koordinasyonunda oluşturulan bir ekibin yürüteceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 16:11 GÜNCELLEME 28.09.2022 16:11 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasını emanet ettiği isim belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasını emanet ettiği isim belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim'de Ankara Arena'da vizyon belgesini paylaşacak. Erdoğan, gençlerden kadınlara, çiftçilerden dar gelirlilere kadar birçok kesimi ilgilendiren yeni projelerini kamuoyuna duyuracak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, toplantının ana çerçevesinin "Türkiye yüzyılı" olduğunu söyledi. Gazetecilerle bir araya gelen Dağ, seçim kampanyalarının AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un başkanlığındaki strateji ekibi tarafından yürütüldüğünü kaydetti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ (ortada), parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

SEÇİM KAMPANYASINI PROF. DR. ERTAN AYDIN YÜRÜTECEK

Hamza Dağ, seçim kampanyasını yürütecek ismi de açıkladı. Kampanyanın, Ar-Ge ile Tanıtım ve Medya Başkanlıklarınca yürütüldüğünü dile getiren Dağ şunları söyledi:

"2023 yılında yapılacak seçimlerde, AK Parti'nin seçim kampanyası; siyaset, sosyoloji alanında akademik çalışmalarıyla bilinen, 2012-2014 tarihleri arasında Sayın Cumhurbaşkanımızın başdanışmanlığını yapan, önceki dönem milletvekillerimizden."

Son anket sonuçları açıklandı: 6'lı masada son durum ne? İhsan Aktaş anlattıSon anket sonuçları açıklandı: 6'lı masada son durum ne? İhsan Aktaş anlattı

Aydın koordinasyonundaki ekibin, daha önce birkaç seçimde de çalıştığını kaydeden Dağ, bu ekibin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir sunum yaptığını da dile getirdi. 

Erdoğan'ın 28 Ekim'de açıklayacağı vizyon belgesine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Dağ şu ifadeleri kullandı: 

"Bu, bir seçim beyannamesi değil, bir vaat buluşması da değil. 29 Ekim Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümü. Biz önümüzdeki seçimlerde, Cumhuriyetimizin ilanından sonraki ikinci yüzyıla doğru gideceğiz. Dolayısıyla 28 Ekim'i, Cumhuriyet'in ilanının 99. yılı olması sebebiyle belirledik. Burada 'Türkiye yüzyılı' hakkında bir bilgi verme durumu söz konusu olacak. 28 Ekim'de yapacağımız toplantının ana çerçevesi 'Türkiye yüzyılı'dır.

Burada neyi kast ediyoruz? Cumhuriyetimizin asırlık birikiminden ilhamla önümüzdeki yüzyılı tanımlayan bir iddia, bir motivasyon ortaya koyuyoruz. 28 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımız, bu iddianın anlamsal çerçevesini kamuoyuyla paylaşacak. Bu iddiayı gerçekleştirebilme adına elimizde gerçekten şu 100 yıllık süreçte her bir liderin ortaya koyduğu hizmetle birçok kanıt, çok fazla da doğru var. 'Türkiye yüzyılı', sınırlarını okyanuslara, kutuplara, hatta uzaya taşıyan bir Türkiye ekseninin tanımıdır. 'Türkiye yüzyılı' dönüşen dünyada yeniliğin ve dinamizmin sembolü bir kalkınma modeli olarak alınacaktır. Bir hayal ortaya koymuyoruz. Biz buna dair hazırlıklarımızın büyük bir kısmını neredeyse bu süreçte tamamladık. 'Türkiye yüzyılı', her bir vatandaşımıza zenginlik ortaya koyarken, aynı zamanda da kaosa sürüklenen medeniyetlere de bir pusula vazifesi görecektir."

Seçim kampanyası kapsamında takvimin hazırlandığını dile getiren Dağ, 2023 seçimlerine kadar gün gün, hafta hafta kampanyada ne yapacaklarını planladıklarını belirtti. Dağ, seçim beyannamesinin gelecek süreçte açıklanacağını da bildirdi.

KAYNAK : Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    Derdimiz tam bağımsız Türkiye.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Prof lar seçim kampanyası yönetemez. Bol bol içi boş toplantı , sonucu olmayan zaman katıpları. hantal fikirler. Çok Çok Yanlış yapıyorsunuz. Erol olçok tan sonra başarılı bir kampanya yok. Bi arkadaş Seçimi Erdoğan kazanoyor diyor ,yorumlarda çok doğru. Ama genç kesime bazı şeyleri anladığı dilden anlatmak gerekir. Prof lar la bu iş olmaz.
    Cevapla
  • kamil bilir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne çok biliyorsun, maşallah...
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    REİSE yük olmayın yeter millet REİS i seçer Ak partiyi zor.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisimizden son yıllarda sınavlar, covid, maddiyat krizi çerçevesinde yorulan gençlerimiz adına bedelli askerlik parasının düşürülmesini rica ediyoruz. akrabanın akraaya yardım etmediği zamanlarda o vardı. R.T.E
    Cevapla
  • YavurÜlkede 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazilari hersey pahalandi diye dert eder ve gidip Teröristleri destekleyen Partilere verirler. Ben Türkiyenin geleceyi icin ve güzel güvenli yasam icin AK veya MHP verecem secimlerde. Secimlerden önce bu alcak ABD liler heryolu sizi kötü düsünün diye deneyecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR