6'lı masadan Kılıçdaroğlu'na ilk destek Demokrat Parti'den

İYİ Parti'den veto yiyen Kılıçdaroğlu'na 6'lı masadan ilk destek Demokrat Parti'den geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 10:43 GÜNCELLEME 29.09.2022 10:46 SİYASET
6'lı masadan Kılıçdaroğlu'na ilk destek Demokrat Parti'den
6'lı masadan Kılıçdaroğlu'na ilk destek Demokrat Parti'den

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili konuştu.

Akşener, net bir cevap vermese de öncelikli olarak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerini öne sürerek, altılı masanın noter olmadığını söyledi.

Akşener'in bu açıklaması sonrası altılı masanın ortaklarından Demokrat Parti'den dikkat çeken bir çıkış geldi.

6'LI MASADAN KILIÇDAROĞLU'NA İLK DESTEK

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt her koşulda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyeceklerini belirtti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Enginyurt, "Millet İttifakının 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu veya masadan biri olursa, Demokrat Parti olarak sonuna kadar destekliyoruz." dedi.

Enginyurt, "Ha siz derseniz ki: 'Filanca olursa desteklemiyoruz.' O da sizin meseleniz. Erdoğan'la yola devam edersiniz. Biz sonuna kadar masadayız." ifadelerini kullandı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 64 TÜMÜ
  • 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sana sen bir CHP'li bir HDP'li bir komünist kadar davasına sahip çıkmayan menfaati için atmadığı takla yapmadığı fırıldak kalmayan bir zavallısın
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    fındık çuvalına zam gelmiş lütfen ilgilenirmisin .
    Cevapla
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    engin yurt sen bir alçaksın, senin ülkeye ve Türk milletine ihanetini tarih yazacak.
    Cevapla
  • SAMSUN 1 yıl önce Şikayet Et
    çakal olduğunu kanıtladın iyice...
    Cevapla
  • vatandaş rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    dünkü ülkücü geçinen geyikler bugün tezgah altı çalışıyor bukadarmı değerin... satılmış ruhlu derler adama.. bu kadar pervasız ve milliyetsiz davranış çıkarlar olunca söz konusu meğer vatan değil cepmiş....yazıklar olsun bu hale....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR