CHP'li Seyit Torun: Yaşam konforumuz arttıkça bedeli de artmaya başladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, eskiden daha az aracın olduğunu söyleyerek "Yaşam konforumuz arttıkça maalesef bedeli de sorumluluğu da daha fazla artmaya başladı." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2022 12:51 GÜNCELLEME 29.09.2022 16:46 SİYASET
CHP'li Seyit Torun: Yaşam konforumuz arttıkça bedeli de artmaya başladı
CHP'li Seyit Torun: Yaşam konforumuz arttıkça bedeli de artmaya başladı

CHP'nin "Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planları Belediyeler Buluşması"nın üçüncüsü, Bursa'da gerçekleştirildi.

Partinin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'ndeki etkinliğin açılışında, iklim kriziyle ilgili geçmişte neler kaybettiklerini düşündüklerinde durumun vehametini gördüklerini söyledi.

"YAŞAM KONFORUMUZ ARTTIKÇA MAALESEF BEDELI DE SORUMLULUĞU DA DAHA FAZLA ARTMAYA BAŞLADI"

Tüketimin arttığını dile getiren Torun, "Eskiden teknoloji bu kadar gelişmiş değildi. Bu kadar fazla tüketmiyorduk. Bu kadar elbise de tüketmiyorduk. Araçlar bu kadar fazla değildi yani doğayı kirletecek olan egzoz gazı da bu kadar yoktu. Düşündüğümüzde aslında eskiden daha da mutluyduk ama yaşam konforumuz arttıkça maalesef bedeli de sorumluluğu da daha fazla artmaya başladı." dedi.

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorarsanız, ben onu demek istemedim, şunu demek istemedim, bağlamından kopardınız, millet acından ölüyor, bu millet araba, telefon, elbise mi yiyecek, biz şu an iktidarda olsan, bu tekmohoji ile dünyanın bir numarası oluruz. der tabii, ama iktidara gelirlerse Türkiyede, ne yiyecek ekmek, ne giyecekelbise,, ne binecek araba kalır, yine kaos, yine sokak, yine darbeler, yine acılar, zulümler, halk bunu biliyor biliyor da o nedenle bu CHPKK zihniyetini muhalefette tutuyor, o da Atatürk ün hatırına, bunların sahte atatürkçü olduklarını çoğu bilmiyor, bilseler, Karamolla kadar oy alırlar................
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR