CHP'nin işçi kıyımı devam ediyor! Tepkiler dinmiyor

CHP'li Kırşehir Belediyesinde 11 işçinin işten çıkarılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık; CHP'li belediyenin ekmekle oynayarak gerçek yüzünü gösterdiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2022 14:14 GÜNCELLEME 03.10.2022 14:15 SİYASET
CHP'nin işçi kıyımı devam ediyor! Tepkiler dinmiyor
CHP'nin işçi kıyımı devam ediyor! Tepkiler dinmiyor

Baltalık açıklamasında; "Kırşehir halkının desteğiyle belediye başkanı seçilen Selehattin Ekicioğlu, kendisine gösterilen teveccühe layık olmadığını bir kez daha gösterdi" dedi. CHP ve İYİ Parti'nin seçim meydanlarında verdikleri vaatlerin tersini yaptığını ileri süren Baltalık; "Seçim meydanlarında 'çocuklarınız ve torunlarınızın geleceği için oy istiyoruz' diyenler, bu çocukların ebeveynlerini işten çıkararak hem çocukların hem de şehrin geleceğini karanlığa sürüklemektedir. Madem kimseyle probleminiz yok neden gerekçe dahi olmadan insanların işleri ve ekmekleriyle oynuyorsunuz?" diye konuştu.

"ARTIK KIRŞEHİR GERÇEĞİ BİLİYOR"

Kırşehir halkının seçim meydanlarında atılan nutuklar ve uygulamalar karşısında gerçeği gördüğünü belirten Baltalık açıklamasını şöyle sürdürdü;


"Göreve geldiğiniz günden bu yana işten çıkardığınız onlarca kişi Kırşehir halkından bir parça değil mi? Seçim meydanlarında namus sözü verip vicdandan söz eden sizler, ekmekle oynayarak asıl yüzünüzü gösterdiniz."

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Kirsehirli 11 ay önce Şikayet Et
    Chp.de namus uokki namus sozu verirler is incikarmayacagiz diye cikarirlar.yerine baskalarini alirlar.cinki onkarin dwstwhi ile secilmisdir onlara.soz vermisdir sizi ise sokacahimm.diye boluda istanbulda sucsuz, insanlari isden cikardilar yerine.pkk lilari hdp likeri aldilar niye onlara soz verdiler onlarin.sayesinde secildiler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan şeyin sözünü verdikleri için tutmaya gerek yok
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    1. Derece akraba ihaleye giremez. Belediye kanununda var. Yapılan suç.
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Görünen Köy kılavuz istemez., demiş atalarımız..??? Olacağı buydu...??? Bu 6+2 hain ittifak birde memleketi yönetmeye başlasın esas ondan sonra çıkacak bu hainlerin oyunu...???
    Cevapla
  • Sülyeli yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Normaldir PKK bin oylarıyla geldiği için PKK lıları ise almak zorunda daha yeni başlıyor herşey daha güzel değil kötü olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR