Erdoğan talimatı verdi! Bakan Bozdağ: Anayasa değişikliği için harekete geçiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başörtüsü konusunda anayasa değişikliği sinyalini vermesinin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, değişiklik teklifi taslağı hazırlıklarına başlayacaklarını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2022 13:31 GÜNCELLEME 05.10.2022 14:04 SİYASET
Erdoğan talimatı verdi! Bakan Bozdağ: Anayasa değişikliği için harekete geçiyoruz
Erdoğan talimatı verdi! Bakan Bozdağ: Anayasa değişikliği için harekete geçiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başörtüsü konusunda sorunun Anayasa düzeyinde çözülmesi gerektiğini dile getirerek tüm partilere çağrıda bulunmuştu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bu açıklamanın ardından Anayasa değişiklik teklifi için hazırlıklara başlayacaklarını açıkladı.

BAKAN BOZDAĞ: ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise “Sayın Cumhurbaşkanımızın grup toplantısında verdiği talimatı aldık. Anayasa değişiklik teklif taslağı hazırlama çalışmalarımıza başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP’nin ‘başörtüsü’ teklifine yanıt verdi. Erdoğan, “Kanun teklifi diye Meclis’e sundukları metin, sorunu hem tüm boyutlarıyla kucaklamaktan, hem de arzu edilen şekilde çözmekten çok uzaktır. Gelin çözümü yasa değil Anayasa düzeyinde sağlayalım” dedi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifine rest: AK Parti'nin teklifini açıkladıErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifine rest: AK Parti'nin teklifini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifine videolu yanıtCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifine videolu yanıt

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • ali candan 1 yıl önce Şikayet Et
    eyt icinde aynı sini bekliyoruz
    Cevapla
  • NAFAKA 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömür boyu nafaka zulmü son bulsun artık lütfen teşekkürler
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis siyasi kurt ya bayılıyorum Erdoğana müthiş atak yaptı
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    NAFAKA düzenlemesi de hemen çıkıyordu hani , 4 sene geçti
    Cevapla
  • hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim,bu ülkenin bir evladı olarak şunu söylemek isterim ki eğer idam gelmezse yıllardır reyini verdiğim ak partiye bu kez oy vermeyeceğim.Hangi parti idamı getirirse getireceğim derse ben oyumu ona vereceğim yeter yahu ciğerimiz yanıyor her gün haberlerde cinayet hırsızlık dolandırıcılık suç yakalanıp hakim serbest bırakıyor nerede adalet ve kalkınma???halk olarak adalet istiyoruz İDAM İDAM İDAM!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR