Dünyanın gözü onda! Tayfun Füzesi hakkında AK Parti'den açıklama

Deneme atışlarıyla tüm dünyanın gözünü üzerine diktiği yerli ve milli Tayfun füzesi hakkında AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2022 15:18 GÜNCELLEME 24.10.2022 15:45 SİYASET
Dünyanın gözü onda! Tayfun Füzesi hakkında AK Parti'den açıklama
Dünyanın gözü onda! Tayfun Füzesi hakkında AK Parti'den açıklama

 AK Parti Çankırı Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM’de bası toplantısı düzenledi. 

TOGG FABRİKASI AÇILIYOR

Akbaşoğlu, "29 Ekim’de de daha önce yarım kalmış olan devrim otomobili serüveni Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu hayallerin nasıl gerçekleştiğine şahit olacağız. Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin en somut çıktısıdır. Bütün eş değerler ile kıyas edildiğinde çok daha üstün olacak TOGG otomobilimiz." dedi.

TAYFUN FÜZESİ

Dünyanın gündeminde olan Tayfun füzesi konusunda da değerlendirmelerde bulunan Akbaşoğlu, "561 km menzili ile bu manada Türkiye’nin savunma gücüne büyük katkı sağlayan Türkiye’nin milli savunmasının geldiği noktayı özetleyen ’Tayfun’un tam isabetle hedefe ulaşmasına tanık olduk. 21. Yüzyılın Türkiye yüzyılı olacağı gerçeğini asırlara sari hizmet ve alt yapı ile duyurmuştuk. AK Parti umuttur. AK Parti ve Cumhur ittifakı geleceğin umududur." ifadelerini kullandı.

"NAMUS SÖZÜNÜ ÇİĞNEDİ"

Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak, “Sözünü tutmadığını bütün milletimiz biliyor, denenmiş birisi. Kılıçdaroğlu da İmamoğlu da iktidara geldiğimizde kimsenin işine son vermeyeceğiz ‘namus sözü’ demişlerdi. Birçok sözler verdiler. İstanbul için her yıl 20 bin konutu dönüştüreceklerdi. Üç yılı aştı 60 bin konut nerede? CHP zihniyeti bildik denenmiş zihniyet. Denenmemiş değil denenmiş ve sözlerinin de hiçbir kıymeti harbiyesi olmadığı kendi namus sözünü de çiğnediği ortada” şeklinde konuştu.

TABİPLER BİRLİĞİNE TEPKİ

Türk Tabipler Birliği kapatılsın sözlerini değerlendiren Akbaşoğlu, “Adı Türk Tabipler Birliği. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne PKK ağzıyla sözler sarf ediyorlar. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, haysiyetsizliktir, soytarılıktır, izahı mümkün değil. Bu iftira 85 milyona atıldı. Hukuk herkesi bağlar demokratik hukuk devletinde karşılığını bulur bağımsız yargı” diye konuştu.

BAŞÖRTÜSÜ KONUSNDA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

Anayasa değişikliğine ilişkin olarak Akbaşoğlu, “Biz 2013 yılında kılık kıyafet yönetmeliğinde yaptığımız değişikle yasakçı anlayışın olamayacağını yaptık. Başörtüsü sorunu yoktur ancak sorun olarak görenler kanuni düzenleme ile sorunu kökünde çözelim dediler. Bu sözden hareketle Kemal Kılıçdaroğlu’nun olmayan bir sorunu kökünden çözelim demesi üzerine Anayasa ile kökünden çözelim. Kanuni düzenleme kanun ile geri alınır, Anayasa ile daha nitelikli çoğunluk olduğu için daha güvenceli, samimi iseler Anayasal değişikliği beraber yapalım. Referandumla ilgili de en ufak bir problem söz konusu değil. Hem baş örtüsü hem de başı açık vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerin anayasal düzenleme ile teminat altına alalım takiyyeci olanlarla samimi olanlar ortaya çıkacak” değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel ifade etmiş gerçekten herseyi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    7 li masa zillet ittifakı gelse yine bir mermiye muhtaç hale geliriz millet uyanın bunlar yıllardır kazanılan bu kazanımları yok edecekler
    Cevapla
  • zekeriya 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar güzel konuşmuş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR