Fuat Oktay: Bunu yapan cezasına katlanır!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınmasına yönelik eleştirilere yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2022 06:26 GÜNCELLEME 27.10.2022 06:28 SİYASET
Fuat Oktay: Bunu yapan cezasına katlanır!
Fuat Oktay: Bunu yapan cezasına katlanır!

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Oktay, "Ne hikmetse bazı hatiplerin insan hakları gönüllüsü diye masum göstermeye çalışarak savunduklarının evinden, arabasından mermiler, fişekler, örgüt dokümanları çıkıyor. Şirin göstermeye çalıştıklarınız, milletimizin bağrından çıkan şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizi akıldan, izandan uzak şekilde hedef alıyor" diye konuştu.

Terör propagandası yapanların hukuk çerçevesinde cezasına katlanacağını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı, "Kimse kahraman ordumuzu ordumuzun şanlı mücadelesini karalamaya, terörle mücadelesine leke sürmeye cüret edemez" dedi.

"BU SON BÜTÇEMİZ OLMAYACAK"

Oktay, muhalefetin milletvekillerinin "2023 yılı Merkezi Bütçe Kanun Teklifi iktidarın hazırladığı son bütçe olacak" sözlerine de yanıt verdi.

2023 bütçesinin AK Parti iktidarının son bütçesi olmadığının görüleceğini dile getiren Oktay, "Sadece bu dönemin son bütçesi. İnşallah gelecek yıllarda da yine Cumhur İttifakı olarak bu bütçeleri sunmaya devam edeceğiz. Milletimiz 15 seçimde olduğu gibi yine sizlere de bizlere de aynı mesajı verecek; 'durmak yok, yola devam' diyecektir. Yani sizin hayal görmeden önce bir aday belirlemenizde fayda var diye düşünüyorum" diye konuştu.

KAYNAK : AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ergin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu hainlere fırsat vermesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aralarından en iyi vatan haini mi bulmaya çalışıyorlar yoksa kandilden yada ağa babaları bulup gönderecek vali adayını onlar alışkın bu ülkeyi bir vali tayin ederek yönetmeye
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR