Erdoğan ailesi Togg tercihini yaptı! Emine Erdoğan'dan paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'a özel paylaşım yaptı. Emine Erdoğan renk tercihini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2022 00:24 GÜNCELLEME 30.10.2022 09:40 SİYASET
Erdoğan ailesi Togg tercihini yaptı! Emine Erdoğan'dan paylaşım
Erdoğan ailesi Togg tercihini yaptı! Emine Erdoğan'dan paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı TOGG Gemlik Kampüsü'nün açılış törenindeki konuşmasında Togg'un ilk siparişini verdi.



'RENGİNİ EMİNE HANIMLA KARAR VERECEĞİZ'

Başkan Erdoğan konuşmasında "Tabii alacağımız otomobilin rengine refikam Emine Hanım ile istişare edeceğiz, kararı ondan sonra vereceğiz" ifadesini kullandı.



EMİNE ERDOĞAN: TERCİHİMİZ ANADOLU KIRMIZISINDAN YANA OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Ülkemizin cennet köşesinden renkler, Togg'a ayrı bir güzellik katmış. Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali Anadolu kırmızısından yana oldu. Hayırlı olsun." paylaşımında bulundu.



Emine Erdoğan şu ifadelerini kullandı;

"Cumhuriyetimizin 99. yaşına yakışır bir imza olan yerli aracımız Togg'u seri üretim bandında görmenin sevinci içerisindeyiz. Her alanda vizyoner ve üreten bir ülke olarak mirasçısı olduğumuz Cumhuriyet'i, olmazları başararak yaşatmaya devam edeceğiz. Teknoloji çağının tüm özelliklerini yansıtan, tasarım ürünü milli otomobilimizi yollarda göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Ülkemizin 60 yıllık hayalinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin cennet köşesinden renkler, Togg'a ayrı bir güzellik katmış. Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali Anadolu kırmızısından yana oldu. Hayırlı olsun."
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 111 TÜMÜ
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır dünya lideri'ne,reisimiz'e.
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    her başarılı erkeğin arkasında bir kadin kesin vardır..emine erdoğan hanımefendiye saygılar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye büyüme, gelişme ve kalkınma anlamında büyük bir adım atmıştır. Dünyanın yerli araç sahibi olan 23. ülke ünvanını almıştır. Toggun ekonomiye büyük bir katkı sağlayacağını görmeyenlere şaşarım. Sadece istihdama katkısı yaklaşık 20 bin kişi olacak. Togg milli gururumuzdur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ferrariyi teslayi mercedesi woswosu kimler alıyor. askari ücretli bu araclari alabiliyordu da bizim mi haberimiz yok. TOGG a gelince nasıl suçlama getireceğini şaşırdı muhalefet.
    Cevapla
  • Edım 1 yıl önce Şikayet Et
    Araba ev hayaldi haphayal oldu asgari ücretle eskiden ev geçinirdi şimdi tek maasla olmuyor yetmiyor asgari ücretli aç limon 30 TL olursa et parası ev kirası gibi olursa ev kirası zaten uçmuş bu millet nasıl yaşasın ayakkabı 600 TL toogu asgari ücretli nasıl alsın ömrü boyunca kredi odeyerekmi? Vay halimize mülteci ye yardiimi desteği bırakın kendi insanının aç önce hakkınızı doyurun. Toga binmesenizde olur ..
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu kafa ekonomik olarak herşey yolundayken özgürlük diye yakıyor yıkıyordu, sadece gezinin olmaması bile şuan GSMH mızı 3-4 kat yukarı yönde etkileyecekti, Allah'ın izniyle bu günlerde geçecek bakalım o zaman nereden bahaneyle ülke için yararı olan insanlar için karalama yapacaksınız neyse it ürür kervan yürür nokta!
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    40 yıl önce asgari ücretli bankadan kredi ile Mercedes'e biniyorduk. Bu neyin kafası ya.! Eleştir de Togg ile yapma. bu bir gurur kaynağı. bende binemem ama gurur duyuyorum. Hainler bir yerden vuracak ya! Tamam her şey çok pahalı. O zaman AB ye gidin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR