Mustafa Sarıgül'den Togg çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, "Devlette ne kadar lüks ve ithal araba varsa hepsini internet üzerinden satışa çıkarın ve satın. Bakanlar dahil herkes TOGG kullansın." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2022 17:14 GÜNCELLEME 31.10.2022 17:18 SİYASET
Mustafa Sarıgül'den Togg çağrısı!
Mustafa Sarıgül'den Togg çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'a destek çağrısı yapan Sarıgül, kendisinin de bu markaya sahip çıkmak için sipariş başvurusunda bulunduğunu belirtti.

Mustafa Sarıgül, "Devlette ne kadar lüks ve ithal araba varsa hepsini internet üzerinden satışa çıkarın ve satın. Bakanlar dahil herkes TOGG kullansın." diye konuştu.

Devlet yardımı alacak siyasi partiler konusuna da değinen Sarıgül, "Önümüzdeki yıl 5 siyasi partiye, 5 milyar 25 milyon lira, devlet yardımı yapılacak. Böyle bir kriz ortamında bu paralar içinize siniyorsa size mübarek olsun. Sinmiyorsa yarısını iade edin." ifadesini kullandı.

Siyasetin gündemiyle halkın gündeminin birbirini tutmadığını savunan Sarıgül, halkın ve sokağın gündemini takip eden tek partinin TDP olduğunu kaydetti.

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Hambal 1 yıl önce Şikayet Et
    Seviyorum birlik olanı
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu paranın yarısını alın ey siyasi partiler ve ToGG kullanın
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal selo meral serok ahmet koyun çobanı babacan hepsi senin turnağına kurban olsun şu bir gerçek aynı partide olmak değil aynı ülkeyi savınmak ülkenin menfaatını çıkarını savunmak önemli helal olsun işte bu sarı güle bu yakışır
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi partilere hazine destek parasını kabul etmeyen daha bir babayiğit görmedik,biri ikisi değil hepsi haramzade..!Böyle bir zamanda bile feragat edeceklerine hiç ihtimal vermiyorum,çünkü bunlara göre ülkede sorun problem yok,hele ekonomik hiç yok..!?Her gün başka gündemle üstü örtülüyor..!?
    Cevapla
  • mehmet ali aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana sayın Sarıgül. Gerçek milliyetçi ve vatanseverin teklifi bu olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR