AK Partili Taşkın'dan SİHA'ları hedef alan CHP'li Vahap Seçer'e sert yanıt

AK Partili vekil Ali Cumhur Taşkın CHP'li Vahap Seçer'in milli SİHA'ları hedef alan sözleri eleştirerek "Seçer, Türkiye düşmanlarının, terör örgütü mensuplarının duygularına tercüman olacak açıklamalar yapmaktan vazgeçmelidir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2022 17:19 GÜNCELLEME 01.11.2022 17:22 SİYASET
AK Partili Taşkın'dan SİHA'ları hedef alan CHP'li Vahap Seçer'e sert yanıt
AK Partili Taşkın'dan SİHA'ları hedef alan CHP'li Vahap Seçer'e sert yanıt

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Cumhuriyet'in 99. yıl dönümünde  Başkan Erdoğan’ın güçlü liderliğinde bölgesel ve küresel bir güç haline gelen Türkiye'nin hayallerini bir bir gerçekleştirmeye devam ettiğini belitti.

Taşkın TOGG'un üretim tesisi açılması, gelen tepkiler ve özellikle SİHA'ları hedef alan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'le ilgili şu ifadeleri kullandı;

Cumhuriyetimizin 99. yılında millî gururumuz TOGG'un üretim tesisi açıldı, seri üretim başladı, ilk yerli ve milli elektrikli otomobilimiz Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından üretim bandından indirildi. Bizlerde o tarihi anlara şahitlik ettik. 

Devrim otomobilinin 1961’de yarım kalan acı hikayesinden bu yana hasretle beklediğimiz, 60 yıldır hayalini kurduğumuz yerli ve milli otomobile sonunda kavuştuk.  

Ülkemize ve aziz milletimize hayırlı uğurlu olsun. 

Türkiye’nin ortak gururu Togg, bizim için bir otomobilden çok daha fazlasıdır.  Togg, zihinsel ve teknolojik bir dönüşümdür, aziz milletimizin büyük bir başarısıdır. 

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait olan yerli ve milli elektrikli otomobilimiz TOGG’un ve Gemlik Tesisinin ülkemize, milletimize tekrar  hayırlı olmasını diliyorum. 

CHP BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM MUHALEFETİN DE AYARLARINI FENA BOZDU  

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde AK Parti olarak ortaya koyduğumuz yerli ve milli projeler ve önümüzdeki yüz yılı inşa edecek  “Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ülkemiz genelinde büyük bir heyecan dalgası oluştururken, CHP başta olmak üzere tüm muhalefetin de ayarlarını fena bozdu.  

Arada sırada toplanıp dağılmaktan başka bir iş yapmayan,  kutuplaşmadan, kriz siyasetinden beslenen ve millete sürekli umutsuzluk aşılayan muhalefet, Türkiye'nin başarılarını hedef almaya devam ediyor.  

Seçim bölgem Mersin’in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yaptığı son açıklama ile bunu bir kez daha gösterdi. 

SİHA’LAR CHP’Lİ SEÇER’I NEDEN RAHATSIZ ETTİ?  

Dünya devletlerinin hayran kaldığı, tamamen yerli ve milli imkanlarla üretilen, terörle mücadelede aktif olarak kullanılan SİHA’lar, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i neden rahatsız etti.  

SİHA’lardan teröristlerin rahatsız olmasını, bizi ambargoyla durdurmaya çalışanların rahatsızlığını anlıyoruz da Vahap Seçer’in  rahatsızlığını doğrusu anlayamadık. 

Vahap Seçer, Türkiye düşmanlarının, terör örgütü mensuplarının duygularına tercüman olacak açıklamalar yapmaktan vazgeçmelidir.  

Basın danışmanı PKK üyeliğinden tutuklanan Vahap Seçer her şeyden önce Büyükşehir Belediye kadrolarının PKK’lılara peşkeş çekilmesinin hesabını vermelidir. 

Mersin Büyükşehir Belediyesine aldığı teröristlerle belediyeyi  terör yuvası haline getirmesinin hesabını vermelidir. 

Bu şekilde HDP’ye diyet borcunu mu ödemektedir bunu açıklamalıdır.  

Mersin’de işten atılan dört binden fazla büyükşehir belediye çalışanlarına ve ailelerine bu pkk’lıların belediyede ne işlerinin olduğunu açıklamalıdır. 

Teröristlere kol kanat germekle, şehitlerimizin aziz hatıralarını incitmekte olduğunun, gazilerimize saygısızlık yapmakta olduğunun farkına varmalıdır. 

Sürekli mazeret üreteceğine iş üretmelidir. Hizmet üretmelidir. 

Yolu olmayan, suyu olmayan mahallelerin yolunu yapmalı, suyunu getirmelidir. 

Mersinli hemşerilerimiz her şeyin farkındadır. Vakti zamanı gelince sandıkta tüm bunların hesabını en sert şekilde soracaktır diyor, 

Hepinize teşekkür ederim. 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin yönetim kadroları içinde fetöşçüler nasıl temizlendi ise ordu ve vatan düşmanları da artık aynı titizlikle ayıklanmalıdır
    Cevapla
  • Mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP lilerin kafası değişmez. Terörit Apoyu belediye başkan adayı koysalar CHP li diye gider oylarını verirler. Mantıklı bir zemini yoktur bu zihniyetin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP Atatürkun partisi diyorlar. Atatürk şuan hayatta olsaydı şuan CHP içinde olan bu hainlerin hepsini idam ederdi
    Cevapla
  • sarıçiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    and olsun Atatürk sag olsaydı bu hainlerin hepsini keserdi
    Cevapla
  • a.d 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu herifi İçell liler seçmedimi? Demek ki bu haini seçecek kadar hain var İçel de.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR