Stoltenberg ile Bakan Akar, Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Çanakkale'de Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'ni ziyaret edip, mezarlara karanfil bıraktı. Stoltenberg'e, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar eşlik etti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2022 15:04 GÜNCELLEME 04.11.2022 15:25 SİYASET
Stoltenberg ile Bakan Akar, Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti
Stoltenberg ile Bakan Akar, Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti

Türkiye'ye bir dizi programa katılmak için gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete, Stoltenberg'e Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar eşlik etti. İlk olarak Şehitler Abidesi'ni gezen Stoltenberg, alan hakkında Bakan Akar'dan bilgi aldı.

Sembolik şehit mezarlarına ve Meçhul Asker Anıtı'na karanfil bırakan Stoltenberg, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Anzak Koyu, Fransız Askeri Mezarlığı ile İngiliz Milletler Topluluğu Anıtı'nı ziyaret ederek, yabancı askerlerin sembolik mezarlarına karanfil bıraktı.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • KORAy ÜSKÜdAR 1 yıl önce Şikayet Et
    stoltenberg bir yere kadar yapabilir ..cok ileri giderse amerikan onun devre disi birakir ...Adamda ne dolaplar döndügnü gayet iyi biliyor...onun samimi oldugna inaniyorum
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Stoltenberg samimi ise pkk ya karsi 5 maddeyi yürülüge sokar nato mütefik ise pkk ya karsi ortak hareket eder etmiyorsa nato yu terörü destekleyen düsman ilan edilmeli nato ya destek kesilmeli pkk teröristir destekleyende terörist die
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR