Asker babasından Davutoğlu’na tepki! Cevap veremedi

Şanlıurfa'ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na bir asker babası, "Askere kurşun sıkanlarla yol yürüyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Davutoğlu, vatandaşa cevap vermeyerek bölgeden uzaklaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2022 17:27 GÜNCELLEME 04.11.2022 17:27 SİYASET
Asker babasından Davutoğlu’na tepki! Cevap veremedi
Asker babasından Davutoğlu’na tepki! Cevap veremedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Davutoğlu, Dergah Camisinde Cuma namazını kıldıktan sonra Balıklıgöl’ü ziyaret etti. Burada balıklara yem atan Davutoğlu daha sonra esnafla bir araya geldi.

Esnaf ziyareti sırasında, asker babası olduğu öğrenilen Yaşar Bacaksız adlı vatandaş, Davutoğlu'na "Askere kurşun sıkanlarla yol yürüyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Vatandaşa cevap vermeyen Davutoğlu, hızla bölgeden ayrıldı.

Davutoğlu’nun temasları, Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı ziyareti ile devam etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR