Babacan halkı aşağılayan Cihan Kolivar'ı savundu: Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Türk milletini aşağılayan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’i savunarak "Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2022 10:05 GÜNCELLEME 10.11.2022 10:07 SİYASET
Babacan halkı aşağılayan Cihan Kolivar'ı savundu: Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir
Babacan halkı aşağılayan Cihan Kolivar'ı savundu: Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir

Katıldığı yayında ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama yaparken "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir' diyerek Türk halkına hakaret eden Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar dün adliyedeki işlemleri ardından tutuklandı.

BABACAN: SON DERECE AĞIR BİR KARAR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın tutuklanmasına ilişkin bir açıklama yaptı. Babacan’ın sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklama şöyle:

“Cihan Kolivar’ın ifadeleri nedeniyle tutuklanması son derece ağır bir karar. Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir. Her tartışmayı karakolda bitirerek, birilerini sürekli sanık sandalyesine oturtarak hiçbir yere varamayız.”

 

 

 
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 101 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi satılmış yalakalara yazıklar olsun . akp min en büyük hatası senin gibilerin kimini başbakan kimini bakan yaptı akp olmasa sizi bu ülkede tanıyan kimdi
    Cevapla
  • Icabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn Babacan kendisini O saygısızın aşağılamak istediği kesimden ayrıştırmış da,benim sn Babacan'a bir çift sözüm olacak.Sn Babacan;Bizim hakkımızı, hukukmuzu aramak adına yola çıktığınızı söylüyorsunuz,ama densizin biri çıkıyor bizi APTAL yerine koymaya çalışyor.Siz de çıkıp o densizin hakkını,hukukunu arıyorsunuz.Bilmeniz gereken bir konu var bu millet ekmeğe bağışıklıdır ve de APTAL değildir.Bu millet kendisini APTAL yerine koyan nicelerine haddini bildirmiştir.Bilginiz ola.
    Cevapla
  • Kaxım 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisin, Bunların üzerini çizmekte ne kadar haklı olduğunu bir kez daha anlamak ne acı. Allah varanımızı milletimizi kalbi temiz insanımızı korusun zalimlerin elinden
    Cevapla
  • Adalı 54 1 yıl önce Şikayet Et
    kendini düzgün ifade etsin hakaret etmesi utanmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hakaret etmek itade özgürlüğü degildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR