Bakan Soylu'nun paylaştığı Kılıçdaroğlu ile ilgili esrarengiz fotoğrafın gizemi çözüldü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Twitter hesabından paylaştığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir kişi ile tokalaştığı fotoğraf karesi merak uyandırmıştı. Söz konusu fotoğraf karesinin sırrı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 01:13 GÜNCELLEME 09.12.2022 10:02 SİYASET
Bakan Soylu'nun paylaştığı Kılıçdaroğlu ile ilgili esrarengiz fotoğrafın gizemi çözüldü
Bakan Soylu'nun paylaştığı Kılıçdaroğlu ile ilgili esrarengiz fotoğrafın gizemi çözüldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uyuşturucu parasıyla cari açığın kapatıldığı yalanı ortaya atmış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iftiralarını sıralamıştı.  Bakan Soylu’nun sosyal medya hesabından Kılıçdaroğu’nun bir vatandaş ile tokalaştığı fotoğraf karesini merak uyandırmış "Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak" şeklinde paylaşımda bulunmuştu. Fotoğraf karesinin sırrı ortaya çıktı. 

BAKAN SOYLU'YA İFTİRALARDA BULUNMUŞTU

Kılıçdaroğlu, CHP Yoksulluk Ofisi kurucusu Hacer Foggo’yla olan söyleşisinde iktidarın "kara parayla meti sokaklara davet ettiğini" yalanı ortaya atmıştı. Kılıçdaroğlu ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iftiralarını sıralayarak "O da fotoromancı ya.. Saray da çok iyi biliyor ki bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye. Paralarınızı getirin, her şeye göz yumacağız’ dediler ve göz yumdular. Onunla bununla poz veren Breaking Bad Süleyman, ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur" ifadelerini kullanmıştı.

"MANSUR, AKŞENER, EKREM, ELLERİNİ OVUŞTURACAK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’nun kabulünden fotoğraf karesini sosyal medya hesabından "FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve bilumum kaçkınların sözcüsü Kılıçdaroğlu; devlete ve ülkeye attığın iftiralar yetmezmiş gibi filmci oldun. 4 sorunun 3'ü cevaplandı dördüncüsü de yarın. Bir de bizim soracaklarımızı bekle. Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun paylaşımında gözükmeyen kişinin sırrı ortaya çıktı.  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hediyeleştiği ve kabul ettiği kişinin kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti, resmi belgede sahtecilik, hırsızlık, işyerinden hırsızlık, suç örgütü kurma suçu bulunan Hamza Güler olduğu ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU’NUN KABUL ETTİĞİ KİŞİ UYUŞTURUCUDAN CEZAEVİNE GİRDİ

Hamza Güler’in suç dosyası oldukça kabarık olduğu görüldü. Güler’in Batman ilinde görülen davalarda yok yok. Güler; "Yaralama, ruhsatsız silah taşıma, mala zarar verme, kamu malına zarar verme, suç işlemek amacıyla örgüte üye olma" suçlarından yargılandığı ortaya çıktı. Güler’in en dikkat çeken dosyası ise; Kılıçdaroğlu’nu zora sokacağı görülüyor. Batman 1. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlam suçundan Güler’i cezaevine gönderdiği tespit edildi.

CEZAEVİNDE YANGIN ÇIKARDI

Güler, tutuklu bulunduğu süre Batman M Tipi Cezaevinde 2020 yılında infaz yasasına karşı başlatılan isyana karıştığı ve bu nedenle kasten yangın çıkarma, kamu malına zarar verme suçlarından dava edildiği belirlendi.

Kılıçdaroğlu'nun sonraki durağı AlmanyaKılıçdaroğlu'nun sonraki durağı Almanya

AK Parti'den açıklama: Kılıçdaroğlu'na o sözün söylenmesi etik değilAK Parti'den açıklama: Kılıçdaroğlu'na o sözün söylenmesi etik değil

Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: Tartışılan isim başdanışman oldu!Rozetini bizzat Kılıçdaroğlu takmıştı: Tartışılan isim başdanışman oldu!

CHP'li Sarı'dan vizyon belgesi itirafı! ABD ve İngiltere'de kurgulanmışCHP'li Sarı'dan vizyon belgesi itirafı! ABD ve İngiltere'de kurgulanmış

KAYNAK: SABAH

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 112 TÜMÜ
  • 1 oy 1 yıl önce Şikayet Et
    Demektir ki bu TBMM de bizim için çalışan bir vekil yok. Ve biz hala birilerinin peşinde koşalım, yapılanları gördüğümüz halde.
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunu böyle yapmayın işte. Chp tarafında bir rezalet çıktığında hemen genelleme yapılıp, suç herkese malediliyor, üzeri kapatılmak isteniyor. Evet işeyaramaz çok ama bizim için çalışan yok demek abes oluyor.
    Cevapla
  • Elçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanmayın allah sizi görmüyor ve duymuyor birgün yayaptığınız iftiraların yediğiniz hakların hesabını Allah’a kollarında vereceksiniz.
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    KEMAL, YETERSiZ BAKİYEDİR.
    Cevapla
  • Metin KONAK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakiyesiz de dene bilir :)
    Cevapla
  • 43. 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatanseverim diyen Chp tabanı toplanıp bir açıklama ile bu durumdan rahatsısız vatanın bölünmez bütünlüğünü deklere etmezseniz yazıklar olsun. parti tamamen fetö pkk dhkpc uyuşturucu paronların amerikanın avrupanın uşağı sesi oldu.. millet çok iyi görüyor . sesiniz bile çıkmıyor.Türkiye ikinci bir kurtuluş savaşı veriyor hem içeride hem dışarıda uyanın derim.baykalın kızı bile gördü üç maymunu oynamayın
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Simalarından herşey belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR