Gazi Üniversitesi KPSS 70 puan ile personel alımı yapacağını açıkladı! Başvuru ekranı ve şartları

Gazi Üniversitesi belirtilen kadrolarda istihdam etmek üzere en az KPSS 70 puan ile personel alım ilanı yayınladı. İşte başvuru şartları ve ekranı...

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2022 09:25 GÜNCELLEME 10.12.2022 09:29 SİYASET
Gazi Üniversitesi KPSS 70 puan ile personel alımı yapacağını açıkladı! Başvuru ekranı ve şartları
Gazi Üniversitesi KPSS 70 puan ile personel alımı yapacağını açıkladı! Başvuru ekranı ve şartları

Gazi Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4.maddesinin (B) fıkrası uyarınca Güvenlik Görevlisi, Tekniker ve Büro Personeli kadrolarında personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum adaylardan en az 70 KPSS puan şartı arıyor. İşte yayınlanan ilan ilişkin tüm ayrıntılar...

KPSS 70 puan şartı aranıyor! MEB 48.831 TL maaş ile personel alımı yapacak! İşte başvuru şartlarıKPSS 70 puan şartı aranıyor! MEB 48.831 TL maaş ile personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Gazi Üniversitesi personel alımı başvuruları 7 Aralık 2022 tarihinde başlayıp 21 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar üniversitesinin personelilan.gazi.edu.tr/ilan/detail/6cqsofzngj2v6qa internet adresi üzerinden başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek.

BAŞVURU EKRANI

Gazi Üniversitesi Kadro ve DetaylarıGazi Üniversitesi Kadro ve Detayları

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR: 

Genel Şartlar: 

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak. 

Özel Şartlar

1- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, 

2- Başvurulan pozisyon itibari ile gerekli 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması. (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak)

5- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

6- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

7- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR