Kılıçdaroğlu bağlarını tamamen koparttı! İmamoğlu'na şok tepki: Yaptığı çok ayıp

CHP'ye yakınlığıyla bilinen muhalif gazeteci Enver Aysever, CHP'nin içerisindeki Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu kavgasındaki gerçeği açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2022 09:37 GÜNCELLEME 12.12.2022 11:58 SİYASET
Kılıçdaroğlu bağlarını tamamen koparttı! İmamoğlu'na şok tepki: Yaptığı çok ayıp
Kılıçdaroğlu bağlarını tamamen koparttı! İmamoğlu'na şok tepki: Yaptığı çok ayıp

Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanlığı adayı konusunda sürtüşmeler devam ederken CHP'de Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

KILIÇDAROĞLU BAĞLARINI KOPARTTI

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında yaşanan gerilimden bahseden Aysever, "Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile bütün bağlarını koparttı. Canan Kaftancıoğlu da koparttı. İmamoğlu neredeyse İYİ Parti'nin belediye başkanı haline geldi." dedi.

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na canlı yayında 'ama'lı adaylık göndermesiİmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na canlı yayında 'ama'lı adaylık göndermesi

"YAPTIĞI ÇOK AYIPTI"

İmamoğlu'nun toplumsal sempatisini kaybettiğini söyleyen Aysever. "Türkiye'de hiç kimse onu tanımıyorken, köfteci ve müteahhitlik yapan birisiyken, onun arkasından binlerce kişinin gelmesini sağlayan Canan hanıma ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı çok ayıptı." diye konuştu.

İmamoğlu başkonsoloslarla bir araya geldiİmamoğlu başkonsoloslarla bir araya geldi

İmamoğlu yine balıkçıda! Bu kez HDP'lilerle...İmamoğlu yine balıkçıda! Bu kez HDP'lilerle...

Canlı yayında açıkladı! Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ettiği anda Ekrem İmamoğlu...Canlı yayında açıkladı! Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ettiği anda Ekrem İmamoğlu...

ELİNİ BİLE SIKMAMIŞTI

CHP'nin 'İkinci Yüzyıla Çağrı' organizasyonunda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elini sıkmadığı anlar günlerce konuşuldu.

KAYNAK : Haber7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 179 TÜMÜ
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP'li kim varsa nazarımda ? Taşır
    Cevapla
  • Figo 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten İmamoğlu nu çok parlattilar biri değildi hepsi kof , hepsi boş .
    Cevapla
  • Figo 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten İmamoğlu nu çok parlattilar biri değildi hepsi kof , hepsi boş .
    Cevapla
  • Ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların dostluğu ancak menfaatleri bitene kadardır Kılıç ⚔️ lar çekildi bakalım hangi samimiyetsiz in kafasına inecek ihanet kılıcı
    Cevapla
  • Ahmet kaptan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben İnan CHP li değilim ama bu kadarda olmaz bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varsa İstanbul belediye başkanlığını altın tepside sunanların ne kadar hatırı olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR