Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2022 14:57 GÜNCELLEME 13.12.2022 15:33 SİYASET
Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü
Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti.

Davutoğlu, Gelecek Partisi ev sahipliğinde önümüzdeki günlerde yapılması planlanan altılı masa toplantısı öncesi Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Basına kapalı görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü.

Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası basın mensuplarının, ziyaretin gündemine ilişkin sorusuna, "Gayet güzel bir görüşme oldu." yanıtını verdi.

Davutoğlu ise altılı masa toplantısının tarihine ilişkin soru üzerine, toplantıyı planladıklarını belirterek, "İnşallah kısa sürede belli olacak." dedi.

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • KONYA...KONYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Syn.. Ahmet Davutoğlu Ak parti benim oyumla mvk,başbakan oldun..en üst sevyeden emekli maaşı alıyorsun bir de altında devletin Siyas mercedesi koruma ve şöför vs.... HAKKIMI HELAL ETMİYORUM....ANLADIN...
    Cevapla
  • konya 1 yıl önce Şikayet Et
    dovutoğlu CHP den bakanlık alabilirmiyim aceba diye çabalar ne kadar oyu varsa yazık hayaller hayaller RTE Varken size hükümet düşmez
    Cevapla
  • tokat 1 yıl önce Şikayet Et
    ahada kavuklar buluşmuş …...sonuç sıfır haburger felan filan
    Cevapla
  • çavuşbaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Birbirlerine ağza alınmayacak sözler yaptılar şimdi yarabbışükür deyip yüzlerini süpürdüler
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne garip bir durum, bir zamanlar birbirine hertürlü hakareti yapan ,hiç bir fikriyatlarının uyuşmadığı parti ve liderleri, sadece TAYYİP ERDOĞAN gitsin diye sarmaş dolaşlar, Türkiye'nin geleceği hiç umurlarında değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR