HDP'li Gergerlioğlu: OHAL Komisyonu kararları iptal edilmeli

Daha önce "mağdur" diye savunduğu kişinin terörist çıktığı, çok defa FETÖ ağzıyla devleti hedef alan HDP'li Gergerlioğlu Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonunun aldığı kararların iptal edilmesi gerektiğini savundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2022 11:41 GÜNCELLEME 22.12.2022 11:41 SİYASET
HDP'li Gergerlioğlu: OHAL Komisyonu kararları iptal edilmeli
HDP'li Gergerlioğlu: OHAL Komisyonu kararları iptal edilmeli

Gergerlioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, tutuklu bulunan eski Furkan Vakfı yöneticisi Alparslan Kuytul'un, cezaevinde hak ihlallerine uğradığını iddia etti.

HDP'li Gergerlioğlu'nun 'mağdur' dediği bombacı terörist çıktıHDP'li Gergerlioğlu'nun 'mağdur' dediği bombacı terörist çıktı

HDP’li Gergerlioğlu’na tokat gibi cevap! Paylaştığına pişman olduHDP’li Gergerlioğlu’na tokat gibi cevap! Paylaştığına pişman oldu

HDP'li Gergerlioğlu FETÖ ve PKK ağzıyla devlete uyuşturucu iftirası attı HDP'li Gergerlioğlu FETÖ ve PKK ağzıyla devlete uyuşturucu iftirası attı

HDP'li Gergerlioğlu, insan hakları savunucularının, Kuytul'a yönelik uygulamaları kabul etmediğini kaydetti.

TBMM Genel Kurulu gündemindeki torba kanun teklifini eleştiren Gergerlioğlu, teklifte yer alan birçok maddenin tartışmalı olduğunu, bunlardan birisinin de OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonunun kapatılması kararı olduğunu ileri sürdü.

Komisyonun 6 yıl süren faaliyetlerinde "hukuksuz kararlar verdiğini" savunan Gergerlioğlu, "OHAL Komisyonu kararları iptal edilmelidir." diye konuştu.

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR