Anket sonucu! CHP'lilerin istediği aday

Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi seçmeniyle ilgili yapılan bir ankette partililerin yüzde 61,5'inin Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday görmek istediğini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2022 00:49 GÜNCELLEME 27.12.2022 00:49 SİYASET
Anket sonucu! CHP'lilerin istediği aday
Anket sonucu! CHP'lilerin istediği aday

Gazeteci Barış Yarkadaş, Tv100'de katıldığı programda, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığıyla ilgili anket sonucunu açıkladı. CHP'lilerin tercihi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Yarkadaş açıklamasında, "15-24 Aralık tarihleri arasında %100 bilgisayar destekli, Türkiye geneli 1500 katılımcıyla yapıldı. ‘CHP seçmeninin adaylara oy verme eğilimi’ diye sormuşlar. Araştırılan siyasetçiler Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş. CHP seçmeninin %61,5’i Kılıçdaroğlu’nu aday olarak görmek istiyor, %24,3 İmamoğlu’nu, %14,2 Yavaş’ı görmek istiyor." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Refik 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP li vatandaşlar genel başkanlarını hiç izlemiyorlar mı ki, bilgi sıfır, liyakat sıfır, vizyon sıfır, kapitalist emperyal düzene tam uyum, dünyayı yöneten para babalarıyla tam uyum, sosyal demakrasi anlayışı sıfır, ülke ile ilgili geleceek hayali kurmak sıfır, ekenomik projeler sıfır (muhtarlara sekreter tayini harç...), dış güçleri anlama kabiliyeti sıfır...Fetö ve ABD ile tam koordine 100 puan. ...Yani millet size nasıl güvensin ki....Kuva-i Milliyeciğim diyor bir de..Bu mu anladığınız..
    Cevapla
  • SİVASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLI meralı pensilvanya istiyor
    Cevapla
  • OSMANLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi anketle mi yöneteceksiniz. İyi parti seçmeninin de %100 Meral hanım ı istiyor ne olacak şimdi. ...))
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal in naday olması engellenemez Meral haddini bilecek Ne öyle seçilemezmiş te efendim Mezhebi uygun değilmiş de Ayıp ayıp - Kemal i ötekileştirmeyin Alevi vatandaşlarımız da seçme seçilme hakkına sahiptir Kemal i aday göstermezseniz bu sizi Ayrımcı Alevi karşıtı mezhepçi yapar İyi partililer SP liler ve öbür 3 ufaklık
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklılar bu CHP lilerede Klılçtaroğlu gibi biri yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR