Kılıçdaroğlu Anglosfer ülkeleri büyükelçileriyle bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün AB büyükelçileriyle bir araya gelmesinin ardından bugün de soluğu ‘Anglosfer ülkeleri’ olarak bilinen ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda’nın büyükelçilerinin yanında aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2023 19:08 GÜNCELLEME 18.01.2023 19:42 SİYASET
Kılıçdaroğlu Anglosfer ülkeleri büyükelçileriyle bir araya geldi
Kılıçdaroğlu Anglosfer ülkeleri büyükelçileriyle bir araya geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anglosfer ülkelerinin büyükelçileri ile bugün Ankara’da, öğle yemeğinde buluştu.

Seçimler öncesi 6'lı masada adaylık konusunda kendisini kabul ettiremeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun sık sık yabancı ülkelerin büyükelçileriyle bir araya gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

DÜN AB BÜYÜKEÇİLERİ

Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin Ankara büyükelçileri ile dün akşam yemeğinde bir araya gelmişti.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu, Babacan ve Davutoğlu'na sert sözler! 'Sen git çocuk bezi sat'Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu, Babacan ve Davutoğlu'na sert sözler! "Sen git çocuk bezi sat"

Akşener ile Kılıçdaroğlu anlaşamadı, 'müzakereler durduruldu' iddiasıAkşener ile Kılıçdaroğlu anlaşamadı, "müzakereler durduruldu" iddiası

Ahmet Türk: Kılıçdaroğlu uygun aday, HDP seçmeni de sıcak bakıyorAhmet Türk: Kılıçdaroğlu uygun aday, HDP seçmeni de sıcak bakıyor

BUGÜN DE 'ANGLOSFER' ÜLKELERİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anglosfer ülkelerinin büyükelçileri ile bugün Ankara’da, öğle yemeğinde buluştu.

ABD Büyükelçisi, Kanada Büyükelçisi, Avustralya Büyükelçisi, Yeni Zelanda Büyükelçisi ile Birleşik Krallık Maslahatgüzarı’nın katıldığı yemekte Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz ile Türkiye-ABD Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyelesi milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ile Aysu Bankoğlu eşlik etti.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu görüp de hala bunlara oy verenleri allah islah etsin
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir adilik, Kanuni Sultan Süleyman'ın meşhur sözü vardır: "Yardım alma, emir alırsın"diye. Diyelim seçimi kazandı, bu ecnebiler demeyecek mi, seni oraya biz getirdik diye. Üstelik biriyle ikisiyle değil, tüm Türk ve Müslüman düşmanlarıyla bir araya geliyor ermeni asıllı Kemal. Hangi sözüm yanlış, hangi hareketim yanlış diye soruyor sürekli. Topyekün sözü, hareketi, kendisi yanlış .Yazık ülkenin muhalefeti liyakatsiz, hain, cahil, koltuk sevdalısı, iş bilmez, bilgisiz, aşağılık kompleksindeki insanların eline kalmış. Ülkede adam mı yok, nerede bu ülkenin vatansever tarih, siyaset, dış ilişkiler, ekonomi profesörleri. Bari adam gibi muhalefet yapın da millet kazansın.
    Cevapla
  • Ali Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Milleten umudu olmayınca, dış güçlere umut bağlamış, ama kafa bir noktayı hesaplayamiyor; Seçimlerde oy kullanacak olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Emperyalist ülkelerin vatandaşları değil.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna bel bağlayan büyükelçiler dangalak demektir. Bu adam her sözünden dönmekten feleği şaşmış birisi. Size ne söz vermişse yarın inkar eder. Siz de bununla yola çıkarsanız sizinde feleğiniz yolunuz yönünüz şaşar...
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar niye Erdoğanı sevmiyor. Kemali niye istiyorlar mesele bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR