NATO'ya skandal seçim çağrısı: Türkiye'den sert tepki!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'a sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2023 22:29 GÜNCELLEME 20.01.2023 09:32 SİYASET
NATO'ya skandal seçim çağrısı: Türkiye'den sert tepki!
NATO'ya skandal seçim çağrısı: Türkiye'den sert tepki!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un seçimle ilgili açıklamalarına ilişkin, "Türk milletinin demokratik iradesini vesayet altına almaya çalışmak beyhude bir çabadır. Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı." ifadelerini kullandı.

Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, daha önce darbeleri desteklediğini itiraf eden eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'un, NATO'yu Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çağırdığını belirtti.

İbrahim Kalın, "Türk milletinin demokratik iradesini vesayet altına almaya çalışmak beyhude bir çabadır. Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK : AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 306 TÜMÜ
  • Azize 1 yıl önce Şikayet Et
    abd, ab ve nato eden haçlı artıkları bilin ki Recep Tayyip Erdoğanın kesip attığı tırnak olamazsınız.Ölümene aşkım Reis.
    Cevapla
  • TürkiyeliGökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim takar Abd yi baltonu o kesim önce insanlara milletlere saygı duymayı özgür ve demokratik ülkelere müdahele etmemeyi düşmüş petrolü ve madeni olan ülkeleri sömürmemeyi,önceliklede antlaşmalara uymayı öğrensinler.Dünyayı karıştırmayı bırakıp kendi işlerine baksın
    Cevapla
  • NAHİT 1 yıl önce Şikayet Et
    Sömürge haline getirecekleri ülkeler için demokrasi oyunu gündem olur, babacan,ve muadili sözde kişi ve partiler maymuncuk tetikçi olurlar özgür,demokrat kisvesi birer satılık piyonlardir lütfen geniş kapsamlı düşünün cihat Yaycı hocayı okuyup tekrar düşünün derim
    Cevapla
  • BÜLENT 1 yıl önce Şikayet Et
    demokrasiden bahsedenler türkiyedeki seçimlere müdale etmeyi söylüyor demek oluyorki cumhur iltifakı korkusu bacayı sarmış abd ve ab bir takım siyasetcinin aklı daha 1990lardaki türkiyede 2023 daha gelememişler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyor REiS... Topunuz gelin... Hepinizi yok edicek güç var bı Millette
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede dış güçler? İşte bunlar. Abd, AB, yahudi sermayesi vs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR