Erdoğan’ın oyları yükseldikçe Batı’nın provokasyonları artıyor! Almanlar'dan küstah anket

Türkiye’de seçimlerin yaklaşması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın anketlerde oylarını artırması Avrupa ve İsrail’i panikletiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2023 16:59 GÜNCELLEME 23.01.2023 18:24 SİYASET
Erdoğan’ın oyları yükseldikçe Batı’nın provokasyonları artıyor! Almanlar'dan küstah anket
Erdoğan’ın oyları yükseldikçe Batı’nın provokasyonları artıyor! Almanlar'dan küstah anket
  • HABER7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin özellikle son aylarda oylarını düzenli olarak artırması belli çevrelerin rahatsızlığını artırdı. Türkiye’deki muhalefetin tezlerine sarılan siyonizm sermayeli yurt dışı basını, Başkan Erdoğan’ın ‘aday olamayacağı’ iddialarını gündeme taşıma gayretine girdi. Batılı medya kuruluşları geçmiş dönemde sıkça başvurdukları ‘diktatör’ yalanını da tekrar dolaşıma soktu.

ANKET PROVOKASYONU

Alman Der Spiegel dergisinde Türkiye seçimlerine dair yayımlanan ve tamamen muhalefetin argümanlarıyla hazırlanan bir haberde “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday olamayacağı” imasında bulunuldu. Haberde, “Erdoğan'ın yeniden seçilmesi kesin değil” yorumu yapıldı.

Haberin alt kısmında ise manipülatif bir ankete yer verildi. Der Spiegel,“Türkiye bir diktatörlüğe doğru mu yöneliyor?” sorusunun yer aldığı anketle kirli gayesini açık etti.

Ankete dünden itibaren 7 binden fazla  kişinin oy verdiği kaydedildi. Ankete katılanların çoğunluğunun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘otokrat’ gibi hareket ettiği yönünde tercihte bulunmuş olması şaşırtmadı.

İSRAİL MEDYASI DEVREDE

İsrail merkezli Jarusalem Post gazetesindeki bir makalede, ABD ve Batı’yı Türkiye’ye karşı kışkırtacak sözler sarf edildi. İsrail gazetesinde, “Washington’daki sorun, Ankara’nın güvenilmez bir ortak olması ve genellikle ABD çıkarlarına ve genel olarak Batı demokrasilerinin çıkarlarına aykırı çalışmasıdır.” denildi.

Türkiye’nin, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğini engellemek için çalıştığı iddiasında bulunulan makalede, Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki İspanya’da imzalanan mutabakat görmezden gelindi.

TERÖR YANDAŞLARINDA AK PARTİ-MHP PANİĞİ

Terör örgüttü PKK’nın yayın organlarında yer alan sözde haberde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya ziyaretine atıfta bulunularak protesto çağrısı yapıldı.

Sözde haberde, Berlin’de Başbakanlık önünde eylem çağrısında bulunan terör örgütü yandaşlarının, AK Parti ve MHP’nin Almanya’daki seçim çalışmalarının yasaklanması yönündeki talepleri yer aldı.

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 169 TÜMÜ
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    topunuz gelin...kafir toplulukları...her daim reis...diyoruz...doğru yoldayız...
    Cevapla
  • Boşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet bunları görmüyor
    Cevapla
  • Alman öldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar hiç konuşmasın.
    Cevapla
  • BÜLENT 1 yıl önce Şikayet Et
    içmizdeki hain ve nankörler dışarıdakinden fazla bazıları yurt dışına gidip oralarda dile getiriyor allah yardıncımız olsun mücadeleye devam hain ve nankörlere karşı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çatlayın alçaklar gürühu reis yine kazanacak onun adaylığına engel olamayacaksanız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR