Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gökyiğit ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı ve iş adamı Ali Nihat Gökyiğit’in vefatı nedeniyle, merhumun kızı Vahide Gigin’i telefonla arayarak taziyelerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2023 17:30 GÜNCELLEME 25.01.2023 17:30 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gökyiğit ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gökyiğit ailesine taziye telefonu

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Nihat Gökyiğit'in kızı Vahide Gigin'e başsağlığı telefonu açtı. Erdoğan, görüşmede, Ali Nihat Gökyiğit'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı temennisinde bulundu.

TEMA Vakfı Onursal Başkanı Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybettiTEMA Vakfı Onursal Başkanı Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR