Altılı masadan ‘Erdoğan’ tehdidi: ‘Adaydır’ diyenden hesap sorarız!

Altılı Masa'nın YSK'yı baskı altına alma çabası sürüyor. Demokrat Parti Sözcüsü Neslihan Çevik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığı konusunda karar verecek olan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerini tehdit etti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 13:54 GÜNCELLEME 29.01.2023 14:20 SİYASET
Altılı masadan ‘Erdoğan’ tehdidi: ‘Adaydır’ diyenden hesap sorarız!
Altılı masadan ‘Erdoğan’ tehdidi: ‘Adaydır’ diyenden hesap sorarız!

Seçimi kazanma endişesi taşıyan 6’lı masa mensubu partiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını engelleme çabasını devam ettiriyor.

Muhalefet partileri, Yüksek Seçim Kurulu'nu (YSK) baskı altına alıp Erdoğan’ın adaylığının YSK’dan dönmesi umuduna kapılırken tehditvari açıklamalar yapmaktan da geri durmuyor.

DP SÖZCÜSÜ, YSK’YA PARMAK SALLADI

Cumhuriyet gazetesine açıklamada bulunan Demokrat Parti Sözcüsü Neslihan Çevik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığı konusunda karar verecek olan YSK üyelerini tehdit etti.

"‘ADAY OLABİLİR’ DİYENDEN HESAP SORACAĞIZ"

Erdoğan’ın aday olamayacağını iddia eden ve YSK’yı DP Sözcüsü Neslihan Çevik, “Seçim kararı aldıktan sonra top YSK’de. YSK’nin vereceği karar da “ahmak”ta verdiği karardan farklı olmayacaktır belki ama biz boynumuzu büküp beklemeyeceğiz. Milletimize şikâyet edeceğiz, itirazlarımızı yapacağız ve hükümet değiştiğinde de hukuk çerçevesinde 'aday olabilir' kararını veren herkesten hesap soracağız.” ifadeleriyle tehditte bulundu.

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 475 TÜMÜ
  • Irfan bolat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk cular değil hukuk bilmeyenĺer birilerine parmak sallıyorlar kiniyorum
    Cevapla
  • Irfan bolat 1 yıl önce Şikayet Et
    Değişen sisteme karşı eski sistem geri gelecek diyorsunuz sistem değiştiğine göre yeni sistemde bal gibi aday olur sayın cumhurbaşkanı
    Cevapla
  • Demir yumruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı etmeyin adayı 6 benzemez adayımız Recep Tayyip Erdoğan deyin rahat edin
    Cevapla
  • Izzet 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün Erdoğan başkan bunların kimyasını bozmuşsun sanki seçimle olmayacak Erdoğan'dan korkan halkada inanmiyor insanlar aday olurdular demek ki halk desteği de yok korkunun ecele faydası yok balkon konuşmasını bekleyen millet tekrar Erdoğan'ı başkan yapacak sıze rağmen PKK ya ABD ye ruma Yunan'a Fransa'ya iç ve diş düşmanlara rağmen Erdoğan tekrar başkan inşaallah
    Cevapla
  • Kemal Yalçın 1 yıl önce Şikayet Et
    Demokrat parti sözcüsü senin % 1 oyun varmı acaba kendi kendine gelin güvey oluyorsun, çalmadan oynama, hesap soracakmış, sen hesabı çok geçmişe gidersen hesap sorulacaklarla aynı masada oturuyorsun önce onlara hesap sor, sen anvak ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR