Fatih Erbakan'dan adaylık açıklaması! Anket paylaşıp kararını duyurdu

2023 seçimlerine günler kala siyasi partilerde hareketlilik arttı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, canlı yayında adaylık kararını resmen duyurdu. Erbakan ayrıca partisinin yaptırdığı anket sonuçlarını da paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 20:51 GÜNCELLEME 30.01.2023 00:29 SİYASET
Fatih Erbakan'dan adaylık açıklaması! Anket paylaşıp kararını duyurdu
Fatih Erbakan'dan adaylık açıklaması! Anket paylaşıp kararını duyurdu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında adaylığını resmen ilan etti.



Adaylığıyla ilgili soruya cevap veren Fatih Erbakan, ''HDP'nin adayını açıklayacak olmasıyla seçimlerin ikinci tura kalma ihtimali arttı. Bizim de ikinci tura kalma ihtimalinin olduğunu düşünüyoruz. Adaylık konusunda bir hazırlığımız var. Arkadaşlarımız 300 bin imzayla cumhurbaşkanlığı adaylığımızı ilan etmek için çalışma başlattı. Şimdiden teşlikatlarımızı harekete geçirdik. Parti olarak seçime gireceğimiz için cumhurbaşkanı adayı çıkartmamız mantıklı olandır. Bizim cumhurbaşkanı adayı olmamız son derece doğal partinin genel başkanı olarak. Teşkilatlarımız da bunu istiyorlar.'' ifadelerini kullandı.

ERBAKAN ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI

Anket sonuçlarını da paylaşan Erbakan, ''Yeniden Refah Partisi yüzde 8’in üzerinde olduğunu gördük. Seçim dönemindeki çalışmalarla oyumuzu yüzde 10’un üzerine çıkartacağız.'' dedi.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1385 TÜMÜ
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben kararımı çok önceden vermiştim zaten oyum tabi ki REİS'e ...
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben karar vadim oyum erbakana
    Cevapla
  • cengaver 1 yıl önce Şikayet Et
    hayaller paris yaşantı somali
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih erbakan babasının koltuğunu dolduramıyor boşuna oyları bölmeyin. hilal ile haçın mücadelesinde müslümanım diyenler saflarını seçsinler ya haç, ya da hilal üçüncüsü yok.ya parçalanıp ,libya, suriye ,ırak gibi olacağız ya da daha güçlenip mazlumların hamisi olacağız. islam dünyasının lideri olma yolundayız.
    Cevapla
  • ne fayda 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli babası da her seçim atmosferinde iktidar olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR