BBP Genel Başkanı Destici ortak yayına bağlanarak bağışta bulundu

"Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını"na telefonla bağlanan BBP Genel Başkanı Destici "2 maaşımı, çocuklarım adına bir 50 bin lira, ayrıca 500 bin lira bağışladığımı buradan ifade etmek istiyorum." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2023 09:45 GÜNCELLEME 16.02.2023 11:26 SİYASET
BBP Genel Başkanı Destici ortak yayına bağlanarak bağışta bulundu
BBP Genel Başkanı Destici ortak yayına bağlanarak bağışta bulundu

Mustafa Destici Türkiye, KKTC ve Azerbaycan'dan ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapılan "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını"na telefonla bağlandı.

Destici kampanyaya katkı veren herkese teşekkür etti. Hadisenin ilk gününden itibaren sahada olduklarını aktaran Destici, şunları söyledi:

"Partili kardeşlerimiz ve Alperen Ocakları arama kurtarma ekibimizle sahalardayız. 3 bin civarında arkadaşımızla arama kurtarmaya destek veriyoruz. 10 bin kişilik 5 aşevimiz de hizmet veriyor. Öncelikle depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu acılı günleri birlik, beraberlik, dayanışmayla aşacağız. Bu hadise bizi birleştirdi. Bizim en büyük gücümüz zaten Türk milleti olarak bu birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe verdiğimiz değerimizdir. Bugün birlik günü, dayanışma günü. Al bayrağımızın altında beraber olma günü. Bu millet bunu başarıyor. Onun için milletimizin her bir ferdiyle de ayrıca gurur duyuyoruz. Daha önce bir maaşımı bağışladığımı ifade etmiştim. Şimdi ilave olarak hanımım adına bir maaşımı, çocuklarım adına bir 50 bin lira, ayrıca 500 bin lira bağışladığımı buradan ifade etmek istiyorum."

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Vatan bayrak 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Yolunda bağışta ve sadaka vermek çok gizli olmalı kendi bile farketmemeli bu böyle ancak kabul görür ALLAH katında canlı yayına bağlanarak bağışta bulunmak ne islami nede insani
    Cevapla
  • İbrahim yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Uzman görüş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu destici ne yapacak bakalım verdiği imar affı önergesini millete nasıl anlatacak
    Cevapla
  • TürkiyeM 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR