Ekrem İmamoğlu’ndan adaylık açıklaması!

6'lı masa toplantısının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adaylık konusunda bir açıklamada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2023 11:10 GÜNCELLEME 03.03.2023 11:12 SİYASET
Ekrem İmamoğlu’ndan adaylık açıklaması!
Ekrem İmamoğlu’ndan adaylık açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Altılı Masa’nın adaylık toplantısı sonrası ilk kez konuştu, “Adaylığımla ilgili bir mesele yok. Daha önce de şiddetle söyledim ‘Benim adayım genel başkanımdır…” dedi.

Altılı Masa’nın adaylığın konuşulduğu son toplantısına değinen İmamoğlu “Benim adaylığımla ilgili mesele yok. Sürece memleket meselesi olarak bakıyorum. Bu konunun aşılması için feraset gerekiyor. Bu sayın genel başkanım ve sayın Akşener de vardır” ifadesini kullandı.

Akşener'den altılı masa toplantısı sonrası yeni hamle! Kurmaylarıyla olağanüstü toplandıAkşener'den altılı masa toplantısı sonrası yeni hamle! Kurmaylarıyla olağanüstü toplandı

6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun o sözleri çıldırttı! Akşener: Ben gideyim mi?6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun o sözleri çıldırttı! Akşener: Ben gideyim mi?

Akşener’in, İnce ve Özdağ ile ittifak kuracağı iddia edildiAkşener’in, İnce ve Özdağ ile ittifak kuracağı iddia edildi

İyi Parti'den olaylı çıkış! Altılı masadan ayrılık sinyaliİyi Parti'den olaylı çıkış! Altılı masadan ayrılık sinyali

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal de aday değilim demişti ama hala chp nin başında
    Cevapla
  • Malatya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir depremzede olarak yaziyorum .3 gün aç susuz kaldik ne afat ne kizilay ne de asker sahada deildi.genelkurmay başkani cumhurbaskanindan emir gelmeden askeri sahaya süremedi.yobazlarin savunduğu devleti biz 3 gün boyunca göremedik.bundan sonrada görmek istemiyoruz.tayip gidip bol bol estağfirullah çeksin ki günahlari affola.
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu yol ayrımında kaçamak cevap vermiş ne şiş yansın ne kebap demiş belediye başkanlığından olurum diye korkmuş açık ve net değil şeffaf değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'u mahv ettin sıra türkiyede yemezler başkan gördük sana oy yok
    Cevapla
  • Ülkücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun inşallah,zaten sizlerden zerre kadar bu ülkeye fayda olmaz.Birde bunu size oy verenler peşinizden gidenler bir anlasa ,eğer zerre kadar vatan ve insan sevgisi varsa...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR