İYİ Parti'den İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklaması: Gerçeği yansıtmıyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Akşener ile görüşeceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2023 18:54 GÜNCELLEME 05.03.2023 09:52 SİYASET
İYİ Parti'den İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklaması: Gerçeği yansıtmıyor
İYİ Parti'den İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklaması: Gerçeği yansıtmıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştirileceği iddia edilmişti.



İYİ PARTİ'DEN YALANLAMA: GÖRÜŞME İDDİALARI GERÇEK DEĞİL

Gündeme bomba gibi düşen iddiaya İYİ Parti'den yalanlama geldi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu yaptığı açıklamada, ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sayın Akşener'e bir ziyaret gerçekleştireceği yönündeki bilgi doğru değildir.'' ifadelerini kullandı.



İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Millet İttifakı'nın desteği ve iş birliği ile seçildiğini vurguladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunduğunu hatırlatarak, "Bunun ardından özellikle bugün gün içerisinde bazı haberler kamuoyuna yansıtıldı. İlk olarak şu an Ankara'da bulunduğunu öğrendiğimiz kıymetli belediye başkanları, 10 belediye başkanının sayın genel başkanımızı ziyaret edeceği, ardından da birkaç saatlik bir dilim içerisinde Sayın İmamoğlu ve Sayın Yavaş'ın genel başkanımızı ziyaretleri söz konusu olduğu yönünde kamuoyuna bilgi ve haber geçildi. Tabii biz şeffaf, sorumluluk anlayışımız gereği her konuda olduğu gibi bu konuda da açık ve netiz. Ne bizim böyle bir talebimiz olmuştur, ne de kıymetli belediye başkanlarının bizden böyle bir talebi olmuştur. Dolayısıyla şu anda kamuoyunda dolaşan bu bilgilerin hiçbirisi yani 10 belediye başkanı da dahil olmak üzere değerli 2 belediye başkanının da bu konudaki ziyaretleri ile ilgili bilgiler ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Biz istişareye önem veren bir siyasi partiyiz, sorumluluğumuzun da gerçekten farkındayız. Genel başkanımız bundan sonra sık sık değerli milletvekillerimizle ve başkanlık divanımızla bir araya gelecek. Bugün de yine bu gelişmeler doğrultunda bir görüş alışverişi yapmaktayız" dedi.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 128 TÜMÜ
  • Beklenen yapilan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Akşener millet ittifakı masasından kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itirazda değilde esas sebep önceden millet ittifakınin gizli ortağı terör örgütü olmasından dolayı hdp pyd pkk nin mevcudiyeti den rahatsızlığı için ayrılmış olsaydı bu halk millet için bir değer atfederdi ama zihniyet olarak bir chp bir hep bir ip bir millet ittifakında hiçbir farklılık yok. bir milliyetci ülkücü muhafazakar olarak yerli milli gerçek milliyetçi ülkücü muhafazakarların yeri açıkça Cumhur İttifaki olduğu her zamanki gibi bellidir.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    yani bu kadar dağınıklığı ve karmaşıklığı Türkiye'ye layık görüp reis gitsinde ne olursa olsuncular birbirini yiyor.
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce yükselt sonra yoket
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaramazlar
    Cevapla
  • dkaraman 2 yıl önce Şikayet Et
    sen şuurlu müslümanların destegi karşısında hadep pkk lıların oyuna talıp oldun. yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR