3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis'e geliyor!

DBP Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkındaki dokunulmazlık dosyası yarın Meclis'e gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2023 14:16 GÜNCELLEME 22.03.2023 16:15 SİYASET
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis'e geliyor!
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis'e geliyor!

TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu’nda milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması kararı alınan, DBP Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkındaki raporlar yarın TBMM Genel Kurul’u gündemine alındı.

Üç milletvekili Genel Kurul’da sözlü savunma yapabilecekleri gibi savunmalarını yapmak üzere başka bir milletvekili de tayin edebilecekler.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanet yasası ne zaman çıkacak. Mevcut yasalar neden uygulanmıyor. Zulme göz yuman, seyretmekle yetinen, görmezlikten ve duymazlıktan gelen sivil veya memur herkese hakkım haram olsun.
    Cevapla
  • dedem 1 yıl önce Şikayet Et
    ıslemler cok yavas , bıraz hızlandrın ,netıceye ulasın secımden once,
    Cevapla
  • türbedar 1 yıl önce Şikayet Et
    dokunulmazlık niye varki zaten,adamları millet seçiyor,milletten daha çok sosyal hakları oluyor,seçimden önce elpençe karşımızda duran vekil adayı,seçildikten sonra vatandaşı eli arkada birleşik olarak dinliyor.rütbe olarak ben vekilden üstünüm,hani bi vekil çıksa karşımada,dokunulmazlığına güvenerek artislik yapsada bende iki çift laf söylesem................
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar vatan haini şehit düşmanı kanı bozuklar
    Cevapla
  • Türkoğlutürk. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu arabozucu hainler ayrıcalıklı mı? Atın zindanlara gitsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR