CHP ve Kılıçdaroğlu'nu 'İnce'den korku sardı! Ayağına kadar gidecek

Anketlerde CHP tabanından oy geçişinin yaşandığı Muharrem İnce'yi adaylıktan vazgeçirme planları Millet İttfiakı'nda yapılıyor. Kılıçdaroğlu, İnce ile görüşmek için randevu talep edeceğini de söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2023 08:00 GÜNCELLEME 23.03.2023 10:09 SİYASET
CHP ve Kılıçdaroğlu'nu 'İnce'den korku sardı! Ayağına kadar gidecek
CHP ve Kılıçdaroğlu'nu 'İnce'den korku sardı! Ayağına kadar gidecek

ltılı Masa’daki adaylık krizini sarsıntılarla aşan CHP’de şimdi de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce korkusu yaşanıyor. CHP yönetimi tarafından yaptırılan anketlerde Memleket Partisinin oy oranının tahmin edilenin üzerinde çıktığı iddia edilirken, özellikle İnce’nin sosyal medyada muhalif gençlerin ilgisini üzerine toplamasının endişe oluşturduğu kaydediliyor. CHP içinde İnce’nin oyları bölme endişesinin yaşanmasına neden olduğu kaydedildi.

KILIÇDAROĞLU MUHARREM İNCE'NİN AYAĞINA GİDECEK

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Memleket Partisine ziyarette bulunmaya hazırlanıyor. Kılıçdaroğlu “Diğer partiler gibi Memleket Partisine de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum” dedi. Başkent kulislerinde Kılıçdaroğlu’nun İnce’den adaylıktan vazgeçmesini isteyeceği, Cumhurbaşkanı yardımcılığı veya bakanlık teklifinde bulunabileceği ifade ediliyor.

AYDIN: ÇEKİLİRSE TARİHTEKİ YERİNİ ALIR
Öte yandan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da İnce'nin adaylıktan çekilmesi gerektiğini söyledi. Aydın, “Bugün ilk etapta bir dalgalanmaya dayalı olan biraz oy artışlarını dikkate alarak adaylıkta ısrar etmek, zaman içerisinde ısrar eden kişi için bana göre bir yenilgiye dönüşebilir” açıklamasını yaptı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 235 TÜMÜ
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye girince ne farkın olacak
    Cevapla
  • Ali Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce yi destekleyenler, Muharrem bir koltuk kapsin diye mi desek veriyor, yoksa CHP nin yaptıklarına itiraz ettikleri için mi? Bu kadarını anlamıyorsa, aday olsa ne olur, olmazsa ne olur.
    Cevapla
  • Abidin 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP baraj altında kalacağına eminim
    Cevapla
  • Servet 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi oarti gibi kıvrak fırıldak dönek kör ve sağır olmazsa gerçekten ileride iyi bir muhalefet veya iktidar olabilir
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Ince asla cekillmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR