6’lı koalisyonun HDP tavrını eleştiren Ağıralioğlu’nu çizdiler! Tek satır bahsetmediler

İyi Parti’ye yakın Yeniçağ gazetesi, dün yaptığı basın toplantısında, 6’lı masada kendilerine kumpas kurulduğunu söyleyip zehir zemberek sözler sarf eden İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’na ambargo uyguladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2023 11:02 GÜNCELLEME 23.03.2023 15:23 SİYASET
6’lı koalisyonun HDP tavrını eleştiren Ağıralioğlu’nu çizdiler! Tek satır bahsetmediler
6’lı koalisyonun HDP tavrını eleştiren Ağıralioğlu’nu çizdiler! Tek satır bahsetmediler
  • HABER7

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in sahipliğindeki Yeniçağ gazetesi, Yavuz Ağıralioğlu’nun HDP-CHP birlikteliğini eleştiren açıklamalarını görmezden geldi.

Her gün 16 sayfa olarak yayınlanan İyi Parti yanlısı Yeniçağ gazetesinin hiçbir sayfasında Ağıralioğlu’nun sözleri okurlara yansıtılmadı.

CHP'NİN NİĞDE VEKİLİ BİLE VAR, AĞIRALİOĞLU YOK

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’na karartma uygulayan Yeniçağ, 23 Mart tarihli nüshasında 5 CHP haberi, 1 Deva Partisi, 1 HDP haberine yer verdi. 6’lı koalisyon masasını eleştiren Ağıralioğlu’nu yok sayan Yeniçağ; Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Alman siyasetçiyi, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in açıklamalarını, Deva Partisi lideri Ali Babacan’ın seçim gündemine ilişkin sözlerine sayfalarında bulundurdu.

Yeniçağ, HDP'nin Kılıçdaroğlu lehine cumhurbaşkanı adayı çıkarmama kararını da haberleştirdi.

6’lı koalisyon masasının İyi Parti’ye yönelik tavrını eleştiren Ağıralioğlu’nu görmezden gelen İyi Parti güdümündeki Yeniçağ gazetesinin bugün yayınladığı 6’lı masa haberleri şunlar:

  • “Kılıçdaroğlu için YSK’ya başvuruldu” (1. sayfa)

  • “Alman Sosyal Demokrat Lider CHP’ye konuk oldu” (9. sayfa)

  • “Babacan: Erdoğan’ın 3’üncü kez adaylığı hukuken mümkün değil” (9. sayfa)

  • “Seçim öncesi CHP’li belediye başkanlarına saldırı” (9. sayfa)

  •  “Ağbaba: İftar sofrası da zamlara yenik düştü” (5. sayfa)

  • “(CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: Emeklinin sofrasından 390 pide eksildi” (5. sayfa)

Ağıralioğlu’na karartma uyguladığı Yeniçağ, “HDP ne kadar vatansever olduğunu ‘aday çıkarmıyoruz’ kararıyla kanıtladı” diyen Yavuz Selim Demirağ’ı yazar kadrosunda barındırıyor.


PKK'YA TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMEDİNİZ

İyi Parti'nin "ağır abisi" Yavuz Ağıralioğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında CHP-HDP ittifakını yerden yere vurmuştu. Kendilerine pusu kurulduğunu söyleyen Ağıralioğlu, “Siz daha iktidara gelmeden kör ve sağır oldunuz. Sandıkta yüzde 80'lerin konuşulması gerekirken, şimdi iktidarı matematiğe çevirdiniz. Cumhurbaşkanlığı masasını, bölücülüğe pazarlık masasına çevirdiniz. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız.” demişti.

HDP ile yapılan pazarlığı doğru bulmayan Ağırlioğlu, “Ben HDP ile pazarlık edilmesini doğru bulmuyorum. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde olmam. Bir kere PKK'ya terör örgütü demediniz, APO'ya katil demediniz. Ama siz defalarca milletin meclisine gelip devlete katil dediniz.” ifadelerini kullanmıştı.

  • Twitter, Türkiye'ye operasyon çekti! Okunmasın diye Yavuz Ağıralioğlu gündemden çıkarıldı
KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 135 TÜMÜ
  • Fethireis66 1 yıl önce Şikayet Et
    Cihan paçacı yı hemen ihraç ettin kamala aday olmasın dedi diye yavuz beyi niye ihraç etmiyorsun anlaşmalı TİYATRO,,,,
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gürleme oldu ama arkası gelmedi
    Cevapla
  • Ayazagalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya atılman lazım yada istifa etmen lazım. Bunlar olmuyorsa iyi bir seneryo dönüyor.
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağır,mısın hafimi senide birşey yapacağın yok madem rahatsız,sın bırakır gidersin
    Cevapla
  • OSMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok mükemmel rol yapıyorlar,tebrikler.Benim tanıdığım çok iyi partili arkadaşlar,milliyetcililkle alakalarının olmadığını anladıklarından.İnternet üzerinden üyeliklerine son verdiler.Acaba kızgınlıkları biraz gideririz mi ümidi ile sadkatle bağlı oldukları fetö talimatı ile yapılmış bir manevra.Niye başta söylemiyor du?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR