Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken 'istifa' ve 'teklif' açıklaması: O zaman geçebilirim...

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun "HDP'nin, terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız" çıkışı sonrası başka bir partiye geçip geçmeyeceği merak konusu olmuştu. Ağıralioğlu bu soruya bizzat kendisi dikkat çeken bir cevap verdi...

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2023 11:23 GÜNCELLEME 24.03.2023 11:31 SİYASET
Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken 'istifa' ve 'teklif' açıklaması: O zaman geçebilirim...
Ağıralioğlu'ndan dikkat çeken 'istifa' ve 'teklif' açıklaması: O zaman geçebilirim...

6'lı masanın, ortak cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesinden ve HDP ile yapılan işbirliğinden rahatsızlık duyan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, eleştirilerini geçtiğimiz günlerde tek tek sıraladı.

"Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim." diyerek HDP ile yapılan pazarlıklara da karşı çıkan Ağıralioğlu'nun, Genel Başkan Meral Akşener'den sonraki dönemde İYİ Parti'ye liderlik edebileceği konuşuluyor.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu

AĞIRALİOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ağıralioğlu, hakkındaki iddialarla ilgili Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuştu.

"PARTİ İLKELERİNDEN TAMAMEN SAPMIŞSA..."

Açıklamalarıyla parti içindeki dinamikleri adeta sarsan Ağıralioğlu, başka bir siyasi partiden adaylık teklifi alıp almadığına ilişkin yöneltilen soruyu yanıtladı:

Bana hem AK Parti'den hem de MHP'den daha önce de teklifler gelmişti. Bakışım şu: Eğer bir milletvekili partisinden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmeli.

Söz konusu İyi Partili vekil, her an parti değiştirebileceğiyle ilgili söylemlere yanıt verirken, bu ihtimali göz ardı etmedi:

Parti, kuruluş ilkelerinden tamamen sapmışsa o zaman geçilebilir düşüncesindeyim.

Bu açıklamaların ardından gözler, İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in nasıl bir takınacağına çevrildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 350 TÜMÜ
  • vatansever1969 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç alınmış doğru bir karar, iyi parti kaybolup gidecek fakat sizin adınız unutulmayacak.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıra o birlerinde koraybey nerdeler
    Cevapla
  • altan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Muhsinin yardımcılığını yapmışsın daha fazla bu hainlerle beraber kalıp onun kemiklerini sızlatma. Çaykaralılar İYİ Partili olmaz, Çaykaradan hain masaya oy çıkmaz, çıkan oylar hainlerdendir.
    Cevapla
  • Aşık dermani 1 yıl önce Şikayet Et
    Mhp ye geçme ihtimali var devlet bey in bu dönem belkide son genel başkanlığı olabilir mhp yakışır böyle bir adam aşık dernani tahminde yanılmaz not edin...
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek sorunu hdp olan bi adamın MHP de ne işi var biz ülkücüler kabul edicekmiyiz bakalim hdp olmasaydı CHP ile kol kola yuruyeceklerdi bu ülkede nekadar din düşmanı varsa onlarla bir olacaktı bunun adı milliyetçilik olamaz milli görüş hic olamaz biz lgbt ye nasıl karsiysak agiraliogluna da aynı karsiyiz
    Cevapla
  • kamılbcetın 1 yıl önce Şikayet Et
    ıyı partının basında yavuz bey olaydı ıyı partı 2partı olurdu adayda kendılerınden olurdu amapartıde daha guclu olması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR