Alevilerden Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi

Alevi Ocakları İnanç ve Kültür Derneği Başkanı Emrah Uslu, seccadeyi ayakkabısıyla tepeleyen Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2023 07:47 GÜNCELLEME 04.04.2023 08:49 SİYASET
Alevilerden Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi
Alevilerden Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi

Kendisi bir Türkmen Alevisi olan Uslu, üzerinde namaz kılınan seccadeye ayakkabılarıyla basan Kılıçdaroğlu'nu 'Haçlı subayı'na benzetti.

"SANKİ KARŞIMIZDA HAÇLILARIN BİR SUBAYINI GÖRÜYORUZ"

Birkaç gün önce yayınladığı videoda , "Kılıçdaroğlu Alevi olmuş olsaydı HDP ile masaya oturmazdı. Bir Alevi, HDP ile masaya oturamaz. Böyle bir şey yok, kabul etmiyorum. Bu, Alevi toplumuna yapılmış en büyük ihanettir" diyen Emrah Uslu, bugün ise sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

"Seccade olayından birkaç gün önce Kemal Kılıçdaroğlu Alevi değil demiştim. Tekrar ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu bir Alevi değildir! Olamaz da, biz Aleviler seccadeye bırakın ayakkabıyla basmayı, baş köşede saklarız. Sanki karşımızda Haçlıların bir subayını görüyoruz!"

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 169 TÜMÜ
  • Ahmet öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bastigin yeri görmüyorsun devlet yönetmiye kalkiyorsun
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Anladık, Ak Partinin ekonomi ve siysatte yapabileceği bir şey kalmayınca işimiz yine seccade, din iman bayrak meselesine döndü. O fotoğrafın bir kumpas olduğu belli. Oraya serilip bırakılmış. Resimler servis edilmiş, seçim arafesi hep bu filmler. Ama halk bu sefer yemez. Halk ekmek kuyruğundaki vatandaş yerine seccade konuşarak da bir yere kadar.
    Cevapla
  • COŞKUN KOÇHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    misafir misafirliğini bilsin önce, madem serili bırakıldı, üzerine basmak zorunda mı, madem cumhur başkanı adayı neden millete koz veriyor sence.. İki adım ötede dursaydı. çok mu zordu,
    Cevapla
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'nun kendisinin bile kabul ettiği şeyi red öyle mi? Akıl tutulması bu!
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak kardeş bırak bu işleri sen öyle ekmek sogan laflarıyla kelime oyunu yapma ülkenin bütünlügü ve güvenligini öyle ekmek kuyruklarıyla pahalılık millet aç laflarıyla alamazlar bu srçimi bugün o ekmek kuyrukları diyorsunya yalandan eger altılı o masa gelsin sen gör bakalım suriyeli gibi vatan elden gitmiş başka ülkeler sınırında vatan arayanlar kuyrugunda beklemede o yüzden geç
    Cevapla
  • Misafir 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal kilictarogluna çok görmeyin daha önce hayatında hiç seccade gördümü ki siz ona kiziyorsunuz
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kendi tarafına mesaj vermeye çalıştı gelirsem bu ülkeye beni seçin dini ayaklar altına alacağım diye
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şivesine bakın ne kürdü kardeşim inancına bakın ne alevisi kardeşim uyanın geç olmadan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR