Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, CHP Genel Merkezi'nde görüştü

7'li masanın adayı Kılıçdaroğlu ile ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmede seçim güvenliği konusu ele alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2023 13:49 GÜNCELLEME 12.04.2023 14:02 SİYASET
Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, CHP Genel Merkezi'nde görüştü
Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, CHP Genel Merkezi'nde görüştü

7'li masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Yaklaşık 25 dakika süren görüşmede seçim güvenliği konusu ele alındı.

Görüşmeden sonra açıklama yapan Sinan Oğan, seçim güvenliği konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Oğan ayrıca, diğer adaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den görüşme talebinde bulunacağını belirtti. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Savas 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi partiden ayrilip iyi partininde icinde oldugu ittifakla gorusmesi cok ironik. Saka gibiler. Insaallah reis gorusmez bununla. Bakanlik falan ister simdi bu
    Cevapla
  • Türk Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ogan Erdoğan’ın Türk bayrağı Türklüğü savunmuyor diye atıp tutuyor chp Türk bayrağını genel merkezden kaldırıldığında gıkı çıkmıyor ülkeyi chphdpkk bölmek istiyor gıkı çıkmıyor senin çakma ülkücü ogan seni senide 14 mayısta dönmemek üzere sandığa gömecegiz hiç merak etme
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk TV de yayına katılmışİnşaallah muhalefet kazanır diyor Demek PKK suriyeli mülteciden daha sevimli.Sinan Oğan ın teröristlerden muhalefete ayar veren Kandilden özerklik çığırtkanlığından ya hiç haberi yok ya da onun için önemi yok Sinan Oğanla gönül birliği yapanlar iyi düşünsünler !
    Cevapla
  • Zeynel 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala bunlara milliyeci diyorsaniz yaziklar olsun
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bizim sözde milliyetçiler nasıl bunlarla birlik oluyor tam ülkeyi yok etmek için kurulmuşlar vicdanlı akıllı arkadaşları yok mu bunları uyaracak ülke uyanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR