Cem Uzan'dan 'Selahattin Demirtaş' ve 'Osman Kavala' vaadi

Katıldığı bir Youtube yayınında açıklamalarda bulunan Cem Uzan, terörden hapiste olan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Gezi Olayları'nın finansörü Osman Kavala'yı serbest bırakma vaadinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2023 18:45 GÜNCELLEME 21.04.2023 18:45 SİYASET
Cem Uzan'dan 'Selahattin Demirtaş' ve 'Osman Kavala' vaadi
Cem Uzan'dan 'Selahattin Demirtaş' ve 'Osman Kavala' vaadi

Tele1 ve Flash TV'nin eski sunucusu Tuba Emlek’in Youtube kanalında konuşan firari Cem Uzan, “3 suç haricinde herkes afla serbest bırakılacak” diyerek 6-8 Ekim olayları nedeniyle onlarca insanın ölümüne neden olan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ile Gezi Parkı olaylarını organize ve finanse etmekten yargılanan Osman Kavala’yı serbest bırakma vaadinde bulundu.

DEMİRTAŞ VE KAVALA’YI SERBEST BIRAKMA VAADİ

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Genç Parti’nin iktidar olacağını iddia eden ve FETÖ ile PKK'yı umutlandıran bir açıklamada bulunan Cem Uzan,  genel af ilan edeceğini vaat ederek şu şekilde konuştu:

Ben yaşadıklarımı biliyorum. Ergenekon’u, Balyoz’u biliyoruz. Selahattin Demirtaş, Osman Kavala örneği var. Türkiye’de parti rozetiyle mahkemeye giren hakimler var. Cinayet, cinsel suçlar ve kadına şiddet… Bu üçü haricinde herkes genel afla serbest bırakılacak. Herkes hayatını yeniden kurma hakkına sahip olacak.”

KAYNAK : Haber7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    cem uzan önce sen neden ülkene dönemiyorsun?
    Cevapla
  • rstblgl 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Cumhurbaşkanı adayı oldu da biz mi görmedik listelerde adını anlayamadım gitti. Önce partin! meclise girme başarısı göstersin sonra af yasası teklifi sunsunlar öyle konuş.
    Cevapla
  • Mehmet COPLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    sen önce bu milletten çaldığın paraları öde
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende mi Bürütüs
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce bir gelde yüzünü görelim. Sonrasına bakarız fransızım benim..Bekliyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR