Tansu Çiller'den iddialara cevap

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in avukatı Dilek Özaşık, medyada çıkan 'Bakanlıktan Tansu Çiller’e 'bayram' hediyesi' başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2023 21:07 GÜNCELLEME 21.04.2023 22:46 SİYASET
Tansu Çiller'den iddialara cevap
Tansu Çiller'den iddialara cevap

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in avukatı Dilek Özaşık, medyada yer alan 'Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’e ait arazinin de aralarında bulunduğu, Sarıyer Kısırkaya’daki 60 parseli kapsayan bölgenin imar planları değiştirildi.'' haberlerine cevap verdi.

Özaşık, "Çiller'e ait baba yadigarı taşınmazın tüm bölgeyi kapsayan planlama içinde yer almasının siyasi saiklerle haberleştirildiği'' açıklamasında bulundu.



'SİYASİ SAİKLERLE HABERLEŞTİRİLDİĞİNİ GÖRDÜK'

Özaşık, yaptığı yazılı açıklamada, müvekkili Tansu Çiller'e ait olan, yarım asra yakın bir süre önce edinilmiş baba yadigarı bir taşınmazın tüm bölgeyi kapsayan planlama içinde yer almasının siyasi saiklerle haberleştirildiğinin görüldüğünü belirterek, "Spekülasyonların önlenmesi amacıyla kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur." ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Abdullah Ademoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Son yüzyılda bu ülkenin başına gelen en büyük felaket cehape, Yine son yüzyılda bu ülkenin başına gelen en güzel şey Tayyip Erdoğan' dır ♥️♥️♥️
    Cevapla
  • Kompataro 1 yıl önce Şikayet Et
    AKP nin adayı olmalıydı Tansu hanım
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin bu memlekete en büyük zararı KILICDAROĞLU dur. Vatani ve milleti için hiç bir ölümlü işi olmayan birisinin yıllarca bir partinin basında nasıl tuttukları beli oldu. Yazık.
    Cevapla
  • Tanju Okan 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp yi eleştirirken gayti müslim ve milli değil diyerek eleştiriyorsunuz.Peki Çiller kim?Babasını dedesini araştırmayan yorum yazmasın
    Cevapla
  • Suvari 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin en iyi dostun içkin sigaran. onlarda terk eder olmazsa paran.sen konuyu yanlış anlamışsın. Sen chpkk yı iyi araştır. ermenistan- nazimiye arasına iyi bak neler olmuş......
    Cevapla
  • 4242 1 yıl önce Şikayet Et
    chp bu ülkenin tüm insanlarına düşman şimdikilerin tek amacı ülkeyi karıştırıp satmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR