Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf! Vatandaş alanı terk edince konuşmasını bitirdi

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Ardahan'da gafa imza attı. Kılıçdaroğlu ayrıca, vatandaşların alanı terk etmesinden sonra konuşmasını kısa sürede kesmek zorunda kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2023 14:47 GÜNCELLEME 25.04.2023 15:09 SİYASET
Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf! Vatandaş alanı terk edince konuşmasını bitirdi
Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf! Vatandaş alanı terk edince konuşmasını bitirdi

Dün sabah saatlerinde Ardahan'a gelen cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki belediye başkanları, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu yeterli ilgiyi göremeyince konuşmalarını kısa tuttular.

Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha!Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha!

PTT binası önünde düzenlenen mitingde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmalarının ardında kürsüye Kılıçdaroğlu çıktı. Kılıçdaroğlu'nu gören vatandaşlar alanı terk etti.

YİNE GAFA İMZA ATTI

Neler olduğunu anlamayan Kılıçdaroğlu bir gafa da imza attı. Ardahan Belediyesi için "Ardahan Büyükşehir Belediyesi " dedi. Uyarıldıktan sonra ise "İnşallah o da olur" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu vatandaşların alanı boşaltması hızlanınca da konuşmasını kısa tutmak zorunda kaldı. Ardahan'da CHP mitingi yaklaşık 45 dakika sürdü. Bu da Ardahan'da bir ilk olarak tarihe geçti.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 269 TÜMÜ
  • mehmet demirel 11 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş anlamadığım şu. Bu adam ha bire söz veriyor.Geride verdiği sözlerini yerine getirmediği halde nasılda inanıyorlar anlamış değilim.Yani adam yüzümüze baka baka yalan söylüyo....Pes artık.
    Cevapla
  • dedem 11 ay önce Şikayet Et
    kk sen akıllı adamsın , kacınılmaz gercegı goruyorsun degil mi. Ben bunlardan bır cacık olmaz derken bosuna soylemıyordum.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 11 ay önce Şikayet Et
    85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım diyor sana inanan senin gibi olsun hiç utanmadan yüzü kızarmadan bir insan nasıl söyler demiyeceğim çünkü onun adı kılıçtaroğlu namus sözü veren fakat tutmayan birinden bahsediyoruz milleti geri zekalı zannediyor..
    Cevapla
  • toto 11 ay önce Şikayet Et
    korkuluk desen korkutmaz kukla desen oynamaz. bundan en iyi kaset çalar olur. tak kaseti bas düğmesine bir yere dik orada tekrar tekrar çalsın
    Cevapla
  • .. Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Boyundan büyük işlere karşılaşmanın sonucu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR