Kılıçdaroğlu'na Düzce'de çifte şok! Yine karşısına çıktı...

İktidara gelmesi halinde Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılacağının sözünü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce mitinginde asılan bir pankart dikkatlerden kaçmadı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 10.05.2023 16:42 GÜNCELLEME 10.05.2023 16:43 SİYASET
Kılıçdaroğlu'na Düzce'de çifte şok! Yine karşısına çıktı...
Kılıçdaroğlu'na Düzce'de çifte şok! Yine karşısına çıktı...

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün Düzce'ye gitti. Kılıçdaroğlu'nun Düzce'de miting yaptığı alanın tam karşısına dikkat çeken bir pankart asıldı.

DÜZCE'DE KILIÇDAROĞLU'NA DEMİRTAŞ TEPKİSİ

Miting alanına asılan pankartta şu ifadeler yer aldı:

"Söylesene bu meydanda! Düzceli çocuklarımızı şehit eden HDPKK'nın eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı ben iktidara gelirsem serbest bırakacağım diye."

Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde 37 kişinin yaşamını yitirdiği 6-8 Ekim olaylarının faili Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılacağının sözünü vermişti.

KATILIM DA ÇOK AZ

HDP'nin de desteklediği Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitinglerinde meydanları doldurmakta zorlanıyor.

4-5 BİN KİŞİ KATILDI

Düzce'de vatandaşlara hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun miting alanı havadan drone ile görüntülendi.

 

 

YORUMLAR 126 TÜMÜ
  • ahmet yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzonlular göründe utanın
    Cevapla
  • TurgutKNK 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzonlulara bu kadar makam verildi ama yine kımıldan yana oldular.
    Cevapla
  • miço 3 yıl önce Şikayet Et
    beter ol chpkklılar. şehitlerimizin ailelerinin ahı chpnin seçmeninin boynuna olsun inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle