CHP’nin kalesinde AK Parti 3 milletvekili çıkardı!

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde resmi olmayan kesin sonuçlara göre Tekirdağ’da CHP 4, AK Parti 3, İYİ Parti ise 1 milletvekili çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2023 18:40 GÜNCELLEME 15.05.2023 19:46 SİYASET
CHP’nin kalesinde AK Parti 3 milletvekili çıkardı!
CHP’nin kalesinde AK Parti 3 milletvekili çıkardı!

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sona ererken, 858 bin 412 seçmen sayısının olduğu Tekirdağ'da vatandaşlar 2 bin 493 sandıkta oy kullandı. İl Seçim Kurulu'ndan alınan resmi olmayan kesin sonuçlara göre 777 bin 114 seçmen oy kullanılırken, bu oylardan 758 bin 560’si geçerli sayıldı.

Resmi olmayan kesin sonuçlara göre oyların 282 bin 934'ünü alan CHP 4 milletvekilini, 237 bin 584 oy alan AK Parti 3 milletvekilini, oyların 87 bin 416'sını alan İYİ Parti ise 1 milletvekilini Meclise taşıdı. CHP'den Faik Öztrak (69), İlhami Özcan Aygun (54), Cem Avşar (35) ve Nurten Yontar (57), AK Parti'den Mestan Özcan (50), Gökhan Diktaş (44) ve Çiğdem Koncagül (54), İYİ Parti'den ise Selcan Taşçı Hamşioğlu (44) milletvekili seçildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Musti 11 ay önce Şikayet Et
    Bunun tersi de var. Chp Konya da 2 vekil çıkarsın. Erdoganin memleketi Rize de bilmem kaç yıl sonra ilk defa vekil çıkardı. Bunlari da haber yapın ki millet herseyi güllük gülistanlık görmesin.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 11 ay önce Şikayet Et
    CHP nin ne kadar terör örgütü oldugunu gören Tekirdag seçimini yaptı bunlara burdan mama yok artık...
    Cevapla
  • Aydın 11 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar gerçekleri görüyor artık. FONDAŞ medya işe yaramıyor
    Cevapla
  • Kozanlı 11 ay önce Şikayet Et
    faik Öztrak babadan tapusu var gibi mv garanti
    Cevapla
  • onlar özel 11 ay önce Şikayet Et
    bu devletin yüzyıldır kaynklarını belli aileler yiyor.sadece onlar büyür.gelişir.onlara müsade vardır.gerçek türk anadolu kökenlilere yer yoktur.söylediklerimi biraz okuyan araştıran anlar.daha açık yazmama gerek yok.seçilmiş soylar hakimdi bu ülkede son 100-130 yıldır.
    Cevapla
  • mehmetm 11 ay önce Şikayet Et
    Ne babası kardeşim deden gelen garantisi var. Öztrak ailesi dededen devlet beslemesi altındadır. Buna devlet koruması desek daha iyi.
    Cevapla
  • Armina 11 ay önce Şikayet Et
    Romanlara değer vermediklerinden dolayı chp oylarını düşürmüştür
    Cevapla
  • mehmetm 11 ay önce Şikayet Et
    Bilinmelidir ki , Anadolu ana kucağıdır. Bu topraklara hainlik etmeyenler ırk, dil, din farketmeden ortak değerde birlikte yaşarlar. Hainlik edenler cezasız kalmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR