CHP Genel Merkezi'nde kaos! Kılıçdaroğlu çılgına döndü

CHP'ye yakınlığyla bilinen gazeteci Özlem Gürses, seçim gecesi CHP Genel Merkezi'nde yaşanan kaosu anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2023 19:08 GÜNCELLEME 16.05.2023 19:08 SİYASET
CHP Genel Merkezi'nde kaos! Kılıçdaroğlu çılgına döndü
CHP Genel Merkezi'nde kaos! Kılıçdaroğlu çılgına döndü

Gazeteci Özlem Gürses, Tele 1'de seçim gecesi CHP Genel Merkezi'nde yaşananları anlattı.

CHP'nin seçmenleri bilgilendirmeye yönelik güvenilir bir ağ kuramadığını söyleyen Gürses, dört farklı yerden veri akışının birbirine karıştığını söyledi.



Özlem Gürses şu ifadeleri kullandı;

Öyle bir karmaşa oluştu ki, öyle farklı veriler akmaya başladı ki... Hangisinin doğru ve güvenilir olduğu bilinemedi. Anka'dan bir veri geliyor, muhabir ağı var. Hepsi birbirinden farklı olmaya başlayınca onlar da güvenilir verinin ne olduğuyla ilgili kafa karışıklığı yaşadı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ GERGİN VE ŞAŞKINDI

Eldeki veriler karmaşık bir sisteme dönünce, güvenilir bir veri olmayınca iletişim stratejisi çöktü. Farkındaysanız İmamoğlu ve Yavaş ilk çıktığında şaşkındı gergindi. Kılıçdaroğlu da öfkeliydi, kızgındı, hayal kırıklığına uğramıştı. Matemetik bilen herkes bilir. oy oranının nerden başlattığğının gecenin sonunda hiçbir önem arz etmiyor.

O yüzden Kılıçdaroğlu'nun hayal kırıklığı ve öfkesi seçim sonuçlarından daha fazla. Gecenin kurgusunun akamete uğramasıyla ilgili bir öfkeydi

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 314 TÜMÜ
  • konyalılar 11 ay önce Şikayet Et
    seçim sonuçlarını bile değerlendiremeyen doğru dürüst plan ve proğram yapamayan milletin gözü önünde rezil rüsva olan adamlar.ülkeyi ne ,hale getirirler siz düşünün.
    Cevapla
  • Bi bakıp çıkıcam 11 ay önce Şikayet Et
    Adam koltuğu kaptırmamak için kısa videolar çekmeye başladı,28 mayıstan sonra kaybecek, ama gitmeyecek onun mesajını veriyor buda bizi ilgilendirmiyor yiyin birbirinizi....
    Cevapla
  • yusuf 11 ay önce Şikayet Et
    beter olun :)))
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 11 ay önce Şikayet Et
    Amin...... Amin ...... Amin......
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Beceriksiz bunlar, yıllardır her seçimde yapılan en basit ve rutin işi bile beceremediniz, bir de utanmadan devlet yönetmeye talipsiniz!
    Cevapla
  • Cezayir firat 11 ay önce Şikayet Et
    özlemciğim sonuçta rakam doğrumu boş ver verileri veriler seçim kazandırmıyor canım benim üzme kendini üzülünce ben çok üzülüyorum tatlım sağlık esenlik diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR