CHP'lilerin tepkisi sonrası Davutoğlu'ndan geri adım

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP listesinden TBMM'ye giren vekilleriyle görüştü. Bu gelişmeyi Twitter'dan duyuran Davutoğlu, CHP'li seçmenlerin tepkisi sonrası söz konusu paylaşımı sildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2023 06:07 GÜNCELLEME 17.05.2023 11:24 SİYASET
CHP'lilerin tepkisi sonrası Davutoğlu'ndan geri adım
CHP'lilerin tepkisi sonrası Davutoğlu'ndan geri adım

Millet İttifakı'nın ortaklarından Gelecek Partisi, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 19 adayla CHP listesinden girdi.

Kesin olmayan sonuçlarına göre, Gelecek Partisi'nin 19 kişilik kontenjanından 10 isim Meclis'e girdi.

Seçimlere CHP listesinden giren Gelecek Partisi'nin 10 milletvekili çıkarması ise, muhalefet seçmeni arasında tartışmaları da beraberinde getirdi.

Muhalif seçmenler, Gelecek Partisi'nin CHP'nin sırtından geçindiğini ifade ederken, bu gerginlik sosyal medyaya da yansıdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından Meclis'e giren milletvekilleriyle ilk grup toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Davutoğlu'nun paylaşımı, muhalif seçmenler tarafından tepkiyle karşılandı.

Seçmenler, CHP'nin desteğiyle Gelecek Partisi'nin milletvekili çıkardığını ifade ederek, Davutoğlu'na tepki gösterdi.

Davutoğlu'nun ise, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildiği görüldü.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 175 TÜMÜ
  • Vatan sevdalısı 11 ay önce Şikayet Et
    satıcıııı
    Cevapla
  • Serkan 11 ay önce Şikayet Et
    CHP li için de zor durum..islam ve inanca karşı 1400 yıllık kini kalbinde taşıyacaksın, ve bu kini çocuklarına aşılayacaksın, Müslümanların hepsine Yezid diyeceksin ve seçimde tıpış tıpış gidip 35 tane Yezid dediğin müslümanı kendi oylarınla milletvekili yapacaksın..Zor bir durum, umarım bu travmayı atlatırlar..
    Cevapla
  • HEREDOT CEVDET 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu. : %1 oy, kimin, oglim......... Babacan. : Vallah benim oyumdur ağam Davutoğlu : Vallah benim oyumdur ağam Karamollaoğlu: Vallah benim oyumdur ağam
    Cevapla
  • saas 11 ay önce Şikayet Et
    Chp,ye gelin bedavadan Milletvekili dagitiliyor.
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 11 ay önce Şikayet Et
    adamalar bedavadan millet vekili oldu.Kılıçtaroğlu sözde hesap uzmanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR