Erdoğan'ı böyle tebrik etti: İmanlı yüce gönüllü...

Türk arabesk müziğinin sevilen ismi Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini kutladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2023 13:41 GÜNCELLEME 29.05.2023 15:57 SİYASET
Erdoğan'ı böyle tebrik etti: İmanlı yüce gönüllü...
Erdoğan'ı böyle tebrik etti: İmanlı yüce gönüllü...

Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 2. turunu geride bıraktı. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışında kazanan Erdoğan oldu. Oyların sayılmasının ardından Recep Tayyip Erdoğan, 13. kez Cumhurbaşkanı seçildi. Her fırsatta Erdoğan’ı desteklediğini belirten Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den de tebrik paylaşımı geldi.

Geçtiğimiz günlerde “Bir Erdoğan daha gelmeyecek bu ülkeye. Erdoğan'a sahip çıkmak Türkiye'ye sahip çıkmaktır” sözlerini sarf eden ünlü isim, bu sefer Erdoğan’ın 17. zaferini kutladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan 77 yaşındaki Sevim Emre peş peşe paylaşım yaptı. 

SEVGİSİNİ PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir fotoğrafını nazar boncuğu emojisiyle paylaşan Sevim Emre, üzerine "Maşallah Cumhurbaşkanıma" yazdı.

"TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM"

Ardından bir paylaşım daha yapan Sevim Emre "Tüm kalbimle kutluyorum. İmanlı yüce gönüllü Cumhur başkanım, Türkiye kazandı size sahip çıkmak Türkiye’ye sahip çıkmaktır. Hep var olun, Rabbim sizi korusun" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • ülkücü 10 ay önce Şikayet Et
    Gerçek sanatçılar, eskiler,şimdiki ler hain, şahan gökbakar, cem yılmaz vs, kimse bunların film, gösterilerine gitmesin
    Cevapla
  • yakup ceylan 10 ay önce Şikayet Et
    bır gülüş bin acıya bedeldir gül artık mutluluk bize gelmiş baba kıymetlimizsin
    Cevapla
  • afaki 10 ay önce Şikayet Et
    maşallah maşallah Orhan babamız Allah ömrüne sağlık bereket versin inşallah
    Cevapla
  • Recep IŞIK 10 ay önce Şikayet Et
    Ne irfandır veren ahlak'a yükseklik,ne vicdandır Fazilet hissi insanlarda,Allah korkusundandır Sahipsiz olan memleketin batması haktır Sen sahip olursan,bu vatan batmayacaktır İmandır o cevher ki,ilahi ne büyüktür İmansız olan paslı yürek,sinede yüktür Yüreklerden çekilmiş farzedilse,havf-i Yezdan'ın Ne irfanın kalır tesiri,ne vicdanın Girmeden tefrika bir millete,düşman giremez
    Cevapla
  • Deli dumrul 10 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun ya yeminle....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR