Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Şimşek ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiden sorumlu eski bakan Mehmet Şimşek'le görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapılmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2023 06:51 GÜNCELLEME 30.05.2023 09:24 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Şimşek ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Şimşek ile görüştü

Ankara'da seçim sonrası gözler yeni kabineye çevrilirken önemli bir görüşme gerçekleşti.

Yeni Kabine için Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika açıklamasıYeni Kabine için Cumhurbaşkanlığı'ndan son dakika açıklaması

ÖNEMLİ GÖRÜŞME

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomiden sorumlu eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile görüştü. Görüşmenin ardından henüz bir açıklama yapılmadı.

14 Mayıs seçimlerinden önce Mehmet Şimşek ismi birçok kez seçim sonrasında oluşturulacak yeni kabinede yer alacağı haberleri ile gündeme gelmişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski bakan Mehmet Şimşek'in yeni kabinede görev alacağı yönündeki iddiaları değerlendirmiş, "Mehmet Bey bu süreçte dolaylı olarak destek verdi. Bundan sonra da verecek." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : Reuters
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 73 TÜMÜ
  • Recayyi 10 ay önce Şikayet Et
    10 yıldır kriz var, ve hala aynı şeyler deneniyor. Olmuyor olmayacakta
    Cevapla
  • Erf 10 ay önce Şikayet Et
    Resmi kurumlarda israfı önlemek için gerekli adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum. Ozel sektörde ve her alanda Denetim yapılması gerekiyor.
    Cevapla
  • İstanbullu.. 10 ay önce Şikayet Et
    boş çeneler filozof olmuş ama boştan ne çıkar... adam 20 yıldır 7 düvelle uğraşıyor ve yaptıkları ortada boş elemanlar hala akıl veriyor... La ilahe illallah....
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    Hayvancılık , Tarımsal üretim ve Su kaynakları üzerinde güçlü bir reform yapılmalıdır . 80 Milyonu aşan nüfusumuzun ihtiyacını karşılayacak üretim yapılamamaktadır . 5 kat fazla , yani 400 milyon insan nüfusunun ihtiyacını karşılayacak gıda ve suyumuz olmalı , üretim fazlasını yurtdışına $ ihraç etmeliyiz , Asgari maaş $ 5000 seviyesine denk gelecek , BRICS rezerv parası ile ödenmelidir
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    Tuna Nehri 6546 metreküp / saniye , Volga Nehrinin yıllık ortalama debisi 8,103 metreküp / saniyedir . Anadolu'nun su ihtiyacı için Volga ve Tuna Nehirleri boru hatları projesi inşa etmeliyiz .
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    BRICS üyesi olduğumuzda , zengin kaynaklarımızı , Türkistan coğrafyası ile de paylaşmış olacağız . Tarım , Hayvancılık , Madenler , Zengin Hidrokarbon rezervleri , Üye Ülkelerin Deniz ve Okyanus MEB'indeki zenginlikler hepsi ihtiyaç olduğumuz kadar paylaşılacak , hatta fazla gelecektir .
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    Temiz su bolluğu mesele değil , var . Devasa yeraltı rezervuarları inşa etmeliyiz . Kafkasya üzerinden , Hazar denizinin kuzeyindeki Volga Nehrine kadar boru hattı uzatmalıyız . Fazla yağışlarla gelen suyu ve Volga nehrinden alınan suyu , devasa rezervuarlarda depolarız . Bu rezervuarlar sistemini Balkanlardan , Türkistan coğrafyasına kadar yaygınlaştırız .
    Cevapla
  • Tamam 10 ay önce Şikayet Et
    O kadar suyumuz ve tarım arazimiz var mı??
    Cevapla
  • Korhan 10 ay önce Şikayet Et
    Bu seçimde muhalefetin kazanmasını çok istedim.en iyi ekonomi yönetimi onlarda gibi.ekonomide sorunların çözüleceğine dair maalesef umudum yok.ayni politikada ısrar edilecek gibi görünüyor.onun için Kimin geldiginin pek bir önemi yok.ben hesabımı ona göre yaptım şahsen.yatirimlarimida bu bakış açısına göre ayarlıyorum.umarim düşündüğümden farklı olurda mahcub olurum.ama zor gibi.
    Cevapla
  • Tosin 10 ay önce Şikayet Et
    Yorum öncesi fatih portakalı mı izlemiştim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR