CHP'li Tanal'dan vatandaşa skandal cevap: Oy verdiğiniz AK Parti...

Seçim hezimeti sonrası muhalefetin devleri iyice yandı... CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya üzerinden kendisine gelen mesaja skandal bir cevapla karşılık verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2023 10:43 GÜNCELLEME 30.05.2023 11:10 SİYASET
CHP'li Tanal'dan vatandaşa skandal cevap:  Oy verdiğiniz AK Parti...
CHP'li Tanal'dan vatandaşa skandal cevap: Oy verdiğiniz AK Parti...

Tanal, Twitter'da "Urfa-Akçakale arası sırat yoluna bir el atsanız" diye ricada bulunan bir vatandaşa "Oy verdiğiniz AK Parti yapsın. Engelleyen mi var?" sözleriyle cevap verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu, geçtiğimiz pazar günü gerçekleşti. Başkan Erdoğan, ikinci turdan 52.18 oy oranıyla galip ayrılarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 47.82 oranında oy aldı.

CHP'Lİ MAHMUT TANAL'DAN VATANDAŞA: OY VERDİĞİNİZ AK PARTİ YAPSIN

CHP'li Mahmut Tanal, Başkan Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından kendisine sosyal medyadan ulaşan bir vatandaşa skandal bir cevap verdi.

Şanlıurfa'dan milletvekili seçilen Tanal, vatandaşın "Seçim geride kaldı. Şu Urfa-Akcakale arası sırat yoluna bir el atsanız" ifadeleriyle yaptığı paylaşımı şöyle cevapladı:

"Oy verdiğiniz AK Parti yapsın. Engelleyen mi var?"

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 176 TÜMÜ
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Tanal'i tebrik ederim cok iyi demis bu halk böyle cevaplari hakediyor hic öyle iyi niyet fln gerek yok bunlara
    Cevapla
  • Kaan 10 ay önce Şikayet Et
    Şu tipler filan milletvekilliği yapıyor ve milletin parası ile maaş alıyor ya, ne diyim. Allah bir an evvel bizleri bunlardan kurtarsın İnşallah.
    Cevapla
  • Kerem hayel 10 ay önce Şikayet Et
    Peki o seçim zamanı millet e sarılıp gösteris yapıp kimsenin gözünü boyamasinlar
    Cevapla
  • Gökhan 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar halkına hizmet etmek için orada değiller ki. Pkk abd ne derse onu yaparlar. Hiç gördünüz mü hizmet için yarıştıklarını
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Bu hesaba Ak Parti'nin yıllarca kendisine oy vermeyen yerlere yaptığı hizmetler boşunaymış demek ki.Madem böyle bir uygulaması var CHP'nin AKP'de bu kurala uymalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR