CHP'li Tanju Özcan, 'Erdoğan kazanırsa heykelini dikeceğim' demişti: Çimento getirdiler!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Başkan Erdoğan'ın seçilmesi durumunda heykelini dikeceğini söylemesinin ardından bir grup genç, belediye binası önüne 10 torba çimento bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2023 17:27 GÜNCELLEME 30.05.2023 17:36 SİYASET
CHP'li Tanju Özcan, 'Erdoğan kazanırsa heykelini dikeceğim' demişti: Çimento getirdiler!
CHP'li Tanju Özcan, 'Erdoğan kazanırsa heykelini dikeceğim' demişti: Çimento getirdiler!

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri kazanması durumunda kentin bir noktasına devasa heykelini dikeceğini ifade etmişti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve gençlik kolları üyeleri, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından omuzlarında taşıdıkları 10 torba halindeki 500 kilogram çimentoyu yaklaşık 1 kilometre taşıyarak Bolu belediye binasının önüne gelerek bıraktı.

"GEREĞİNİ YAPMANI BEKLİYORUZ"

Fatih Bayrak burada yaptığı açıklamada, "Ben buradan Tanju Özcan'a sesleniyorum. Eğer seçilirse Cumhurbaşkanımızın heykelini yapacağını söylemişti. Anadolu insanının bir sözü vardır, 'Erkek adam sözünü tutar.' Tanju Özcan'a buradan sesleniyoruz. Biz yeri belirledik, heykeli dikmek sana kaldı. Sözünde durmanı bekliyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykeli için en güzel yer bizim için belediye binası önü. Gereğini yapmanı bekliyoruz" dedi.

KAYNAK : Sabah Gazetesi
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 159 TÜMÜ
  • Hulusi 10 ay önce Şikayet Et
    Hikayenin devamı.. Adam sabah,öğlen,ikindi,akşam ve yassı namazları ardından şöyle bir dua edermiş. Yarabbim,sen bilirsin şu benim eşimin canını alıver,bende baldıza nikah kıydırayım,eşim çekmekten kurtulsun,çocuklarım üvey anneye muhtaç kalmasınlar,bende evin rızkını getirmeye devam edeyim.Yarabbim kendi nefsim için bir talebim varsa şayet benim de canımı al.
    Cevapla
  • Kafkas kartalı 10 ay önce Şikayet Et
    Cimentolarin parasini keske deprem bolgesine bagislasaydiniz.. ona pankartla vcevap veriniz
    Cevapla
  • Önder 10 ay önce Şikayet Et
    Tanju attı gol oldu ama kendi kalesine...
    Cevapla
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    bu adam firildak bence dedigi seyi yapmaz sadece bos bos konusur chp cok var o gibi
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 10 ay önce Şikayet Et
    Puhahaha biz heykel sevmeyiz ama zekice bir hareket
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR