Depremzedeleri hedef alan CHP'li Tekirdağ Belediyesinde 3 kişi görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin seçimden sonra depremzedeler hakkında çıkarma kararı almasına ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda belediyede görevli 3 kişi görevden uzaklaştırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2023 12:50 GÜNCELLEME 05.06.2023 13:05 SİYASET
Depremzedeleri hedef alan CHP'li Tekirdağ Belediyesinde 3 kişi görevden uzaklaştırıldı
Depremzedeleri hedef alan CHP'li Tekirdağ Belediyesinde 3 kişi görevden uzaklaştırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin seçimden hemen sonra çıkarma kararı aldığı depremzedelere ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından açılan jet soruşturmada; Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı görevden uzaklaştırıldı.

2023 Genel Seçimleri'nden hemen sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin misafir ettiği depremzedeleri çıkarma kararına İçişleri Bakanlığı tarafından açılan jet soruşturma sonucunda belediyede 3 kişi görevden uzaklaştırıldı.

CHP fanatikleri nefreti sandığa taşıdı! Depremzedelere kin dolu sözlerCHP fanatikleri nefreti sandığa taşıdı! Depremzedelere kin dolu sözler

CHP'li Yasemin Fazlaca'dan AK Parti'ye oy veren kiracısına zulüm!CHP'li Yasemin Fazlaca'dan AK Parti'ye oy veren kiracısına zulüm!


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı İsa Karadağ'ın İçişleri Bakanlığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “’Konuyla ilgili müfettişler Tekirdağ’a geldi. Soruşturma devam ederken benim bir açıklama yapmam doğru olmaz. Soruşturmanın sonucunu bekleyelim her şey daha iyi olur. Şu anda soruşturmada ismi geçen isimler görevden alınmadılar. Bu isimler şu anda soruşturma devam edene kadar görevlerinden uzaklaştırıldılar o kadar ama geçici bir süre. Soruşturma sonucuna göre hareket edilecek. Şu anda soruşturma devam ederken bir açıklama yapmam doğru olmaz” dedi.

 

KAYNAK : İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 109 TÜMÜ
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Depremzadelere yapılanlar insanlık dışı muamele ve ahlaksızlıktır bunun hesabı sorulmalıdır belediye bir Devlet kurumudur kimsenin babasının çiftliği değildir Türkiye bir bütündür iyi günde kötü günde siyaset üstü hareket edilmelidir bölücülük yapanlara insanların onuruyla oyniyanlara en ağır ceza verilmelidir
    Cevapla
  • Dedimbile 10 ay önce Şikayet Et
    Sıradan bir memur karar alacak belediye başkanı bu karara uymak zorunda kalacaksa bu belediyeyi kim yönetiyor ozaman? Besbelli belediye başkanının bu işin başında olduğu tüm Türkiye bu olayı duymuşken belediye başkanına soruşturmada dış kapının mandalı muamelesi soruşturmanın adilane olmadığını gösterir. Bu soruşturmayı açan müfettişlere soruşturulmalı.
    Cevapla
  • Burhan 10 ay önce Şikayet Et
    Peki bunlar bu kararı verirken belediye başkanının haberi yokmuydu . Kendi başlarınamı hareket etdiler.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bşbb başkanıda hesap vermesi gerek.
    Cevapla
  • Abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    Herkes kanunlar çerçevesinde hesap verecek
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 10 ay önce Şikayet Et
    Kanunlar senden yana sanki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR